ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Ζαγκλής: "Ο κόουτς Ιωαννίδης ήταν ένας ηγέτης που μπορούσε να εμπνεύσει τα μεγαλύτερα αστέρια του μπάσκετ"

Ζαγκλής: "Ο κόουτς Ιωαννίδης ήταν ένας ηγέτης που μπορούσε να εμπνεύσει τα μεγαλύτερα αστέρια του μπάσκετ"
EUROKINISSI

Ο γενικός γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής έστειλε το δικό του μήνυμα για τον Γιάννη Ιωαννίδη που έφυγε από τη ζωή, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως ήταν ένας ηγέτης που μπορούσε να εμπνεύσει τα μεγαλύτερα αστέρια του μπάσκετ να δουλέψουν ο ένας δίπλα στον άλλον προς όφελος της ομάδας.

Ο γενικός γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής, έστειλε το δικό του μήνυμα για τον σπουδαίο Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος έφυγε από την ζωή, κάνοντας λόγο για μία ισχυρή προσωπικότητα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ηγετική του προσωπικότητα, τονίζοντας πως μπορούσε να εμπνεύσει τα μεγαλύτερα αστέρια του μπάσκετ να δουλέψουν ο ένας δίπλα στον άλλο προς όφελος της ομάδας.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ανδρέα Ζαγκλή:

"Ο κόουτς Ιωαννίδης ήταν ένας ηγέτης που μπορούσε να εμπνεύσει τα μεγαλύτερα αστέρια του μπάσκετ να δουλέψουν ο ένας δίπλα στον άλλο προς όφελος της ομάδας. Έσπασε ρεκόρ νικών με διαφορετικούς συλλόγους και διαφορετικά στυλ μπάσκετ, σε μια καριέρα που διήρκεσε περισσότερα από 20 χρόνια.

Η ισχυρή προσωπικότητα του σε συνδυασμό με την αφοσίωσή του στο μπάσκετ ήταν τέτοια, που είναι αδύνατο να αναφερθεί κανείς στην ιστορία των ευρωπαϊκών φάιναλ φορ χωρίς να τον συμπεριλάβει σε αυτή, ακόμη κι αν δεν κέρδισε τον κορυφαίο ευρωπαϊκό τίτλο.

Πάνω απ' όλα, απέδειξε ότι η Ελλάδα ήταν σε θέση να παράγει παγκοσμίου επιπέδου. προπονητές και προετοίμασε το έδαφος σε πολλούς να ακολουθήσουν το παράδειγμά του".

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ FIBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ