ΑΕΚ

Υποτροπή ο Λάνγκφορντ, μόνο με θαύμα θα παίξει στην σειρά των μικρών τελικών

Ο Κιθ Λάνγκφορντ με την φανέλα της ΑΕΚ
Ο Κιθ Λάνγκφορντ με την φανέλα της ΑΕΚ EUROKINISSI

Ο Κιθ Λάνγκφορντ φαίνεται ότι - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - δεν θα αγωνιστεί ξανά φέτος, αφού υπέστη υποτροπή στον τραυματισμό του στο πόδι.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ τέθηκε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Αμερικανός γκαρντ προσπάθησε να προπονηθεί πριν τον 4ο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό (ήττα με 71-78) και υπέστη υποτροπή στον τραυματισμό του στο πόδι, με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν αδύνατο να προλάβει να αγωνιστεί στην σειρά των μικρών τελικών.

Ο έμπειρος γκαρντ είχε τραυματιστεί στην δεξιά γάμπα στον πρώτο προημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, όπου πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις 53 δευτερόλεπτα πριν αποχωρήσει. Η αρχική διάγνωση έκανε λόγο για απουσία 20 ημερών, ωστόσο η υποτροπή που υπέστη κάνει μάλλον απαγορευτική την επιστροφή του την φετινή σεζόν, ειδικά αν το συνδυάσει κάποιος αυτό με το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάποιο μεγάλο διακύβευμα στην σειρά των μικρών τελικών (η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο της σειράς Λαύριο - Προμηθέας).

Πλέον αυτό που μένει να φανεί είναι αν ο Αμερικανός έπαιξε γενικά το τελευταίο του παιχνίδι με την ΑΕΚ. Και αυτό το περασμένο καλοκαίρι είχε υπογράψει συμβόλαιο 1+1 χρόνων, έχοντας ο ίδιος το δικαίωμα να ενεργοποιήσει τον σχετικό όρο ενόψει της επόμενης σεζόν.

Την φετινή σεζόν ο Λάνγκφορντ είχε 15.8 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ μέσο όρο σε 27 λεπτά συμμετοχής στην Stoiximan Basket League.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ