Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Υπόμνημα του Ολυμπιακού κατά της ΕΟΚ στο ΑΣΕΑΔ για αντικανονική συμμετοχή της Χατζηνικολάου

Η Χατζηνικολάου σε στιγμιότυπο από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Η Χατζηνικολάου σε στιγμιότυπο από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Κατατέθηκε το υπόμνημα του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ, κατά της ΕΟΚ για την αντικανονική συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου στους τελικούς της Α1 Γυναικών. Απαντούν σε ισχυρισμούς των πράσινων οι ερυθρόλευκοι.

Εβδομάδες μετά από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, ο Ολυμπιακός κατέθεσε το υπόμνημα προς το ΑΣΕΑΔ κατά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για αντικανονική συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου στη σειρά των τελικών με τον Παναθηναϊκό. Οι Πειραιώτες απάντησαν και στον ισχυρισμό των πράσινων, πως κατέθεσαν επιλεγμένα προσφυγές για αγώνες στους οποίους ηττήθηκαν.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στο σχετικό υπόμνημα:

"Επί του ισχυρισμού του ΠΑΟ ότι δήθεν καταθέσαμε επιλεγμένα προσφυγές για αγώνες στους οποίους ηττηθήκαμε: επίσης πρέπει να απορριφθεί ως αβάσιμος νομικά αλλά και πραγματικά καθόσον αφενός δεν προβλέπεται τέτοιου είδους ακυρότητα σε καμία διάταξη νόμου ή κανονισμού και αφετέρου λησμονά επιδεικτικά το Σωματείο ότι εκρεμμεί ενώπιόν σας η πρώτη προσφυγή μας που αφορά το εκπρόθεσμο καλάθι και την παράνομη επανάληψη του αγώνα, τον οποίο τελικά ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ με 18 πόντους διαφορά!

Συνεπώς, ο ΠΑΟ ας μην κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια και ας αναφέρεται ενώπιόν σας με περισσότερη επιμέλεια και σεβασμό. Παρόμοιους ισχυρισμούς θα μπορούσε να επικαλείται ενώπιον φίλα προσκείμενων δημοσιογραφικών πάνελ και όχι ενώπιον του Ανωτάτου Συμβουλίου Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών της χώρας».

Η άρση της ποινής αποκλεισμού της αθλήτριας από τον ΕΟΚΑΝ και από την ΕΦΙΠΗΔ/ΕΟΕ, στηρίχθηκαν στην από 15.1.2021 (!) έκθεση ιατρικής πραγματογνωμοσύνης του ιατροδικαστή Γ. Κ., με την οποία αποδείχθηκε ότι η χρήση της απαγορευμένης ουσίας η οποία έλαβε χώρα την 26.3.2017 (!) ήτοι σχεδόν τέσσερα (4) έτη πριν την ιατροδικαστική έκθεση, δεν επηρέασε την αγωνιστική απόδοση της αθλήτριας! Ουδέν περαιτέρω σχόλιο, επί του παρόντος δικογράφου".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ