ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Υπεύθυνος Τύπου της ΤΣΣΚΑ: "Ο Δημήτρης Ιτούδης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023"

Ο Δημήτρης Ιτούδης στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ
Ο Δημήτρης Ιτούδης στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ EUROKINISSI

Ο Υπεύθυνος Τύπου της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ρωτήθηκε, αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει επί της ουσίας την αποκάλυψη του SPORT24 για συμφωνία του Δημήτρη Ιτούδη με τη Φενέρμπαχτσε, η οποία θα τεθεί σε ισχύ το καλοκαίρι.

Η αποκάλυψη του Σπύρου Καβαλιεράτου στο Show Must Go On της Τετάρτης 4 Μαΐου περί συμφωνίας του Δημήτρη Ιτούδη με τη Φενέρμπαχτσε για πολυετές συμβόλαιο έγινε γρήγορα πρώτο θέμα ανά την Ευρώπη.

Όπως ήταν λογικό, το θέμα έφτασε γρήγορα μέχρι την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία ενοχλήθηκε από αρκετές ρωσικές ιστοσελίδες, που αναζητούσαν απαντήσεις για το θέμα. Η θέση της "αρκούδας" μπορεί να μην ήρθε μέσω κάποιας ανακοίνωσης, αλλά από τα χείλη του -εδώ και δύο δεκαετίες- Υπεύθυνου Τύπου του συλλόγου, Νικολάι Τσίνκεβιτς.

"Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν σχολιάζει φήμες. Ο Δημήτρης Ιτούδης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023" αρκέστηκε να πει σε σχετική ερώτηση που του έγινε από το RIA Novosti. Μία τοποθέτηση που πάντως ούτε επί της ουσίας απαντά, ούτε προσφέρει κάποια νεότερη πληροφορία.

Ούτως ή άλλως, στην αποκάλυψη του Σπύρου Καβαλιεράτου στο Show Must Go On έγινε ξεκάθαρη αναφορά στο γεγονός πως ο Δημήτρης Ιτούδης δεσμεύεται με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για ακόμη ένα χρόνο. Κάτι που πάντως μικρή σημασία δείχνει να έχει στην προκειμένη περίπτωση, όπως αποδεικνύεται από τη συμφωνία του πολύπειρου τεχνικού με τη Φενέρμπαχτσε.

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ EUROLEAGUE VTB LEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ