EUROLEAGUE

Υπέγραψε στην Νταρουσάφακα ο Ντίμπλερ

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÑÇÓ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / ARIS - BESIKTAS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÑÇÓ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / ARIS - BESIKTAS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Παίκτης της Νταρουσάφακα μπορεί να θεωρείται πλέον ο Τζον Ντίμπλερ. Την υπογραφή του Αμερικανού γκαρντ ανακοίνωσε μέσω του Twitter ο ατζέντης του.

Δεν φεύγει από την Τουρκία ο Τζον Ντίμπλερ. Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ που ήρθε στην Ευρώπη για πρώτη φορά τη σεζόν 2011-12, προκειμένου να φορέσει τη φανέλα του Πανιωνίου στο ελληνικό πρωτάθλημα, υπέγραψε στην Νταρουσάφακα. Την μεταγραφή του ανακοίνωσε μέσω των social media ο ατζέντης του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Η Νταρουσάφακα θα αποτελέσει την πέμπτη ομάδα του Ντίμπλερ στο τουρκικό πρωτάθλημα, στο οποίο έχει εγκατασταθεί μόνιμα την τελευταία εξαετία. Ο 30χρονος, πια, σούτινγκ γκαρντ έχει παίξει ακόμα στην Καρσίγιακα (2012-15), στην Αναντολού Εφές (2015-16), στην Γαλατάσαραϊ (2016-17) και στην Μπεσίκτας (2017-18).

Την προηγούμενη σεζόν ήταν ο τρίτος καλύτερος σκόρερ της Μπεσίκτας στο τουρκικό πρωτάθλημα με 10,1 πόντους κατά μέσο όρο. Ο Ντίμπλερ είχε ακόμα 3,5 ριμπάουντ, 2,2 ασίστ και σχεδόν ένα κλέψιμο (0,9) ανά αγώνα, παίζοντας 28 λεπτά κατά μέσο όρο.

TAGS EUROLEAGUE ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ