ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χολ για Φλιώνη: “Συγχαρητήρια που βρήκε τη ψυχική δύναμη να παίξει – Έχασα και εγώ τον πατέρα μου σε νεαρή ηλικία”

(ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Ντόντα Χολ μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στάθηκε στη δύναμη που έδειξε ο Δημήτρης Φλιώνης, ο οποίος αγωνίστηκε παρά την απώλεια του πατέρα του.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της ΑΕΚ 95-68 στο Game 2 της μεταξύ τους σειράς και προκρίθηκε στους τελικούς της Stoiximan GBL.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ντόντα Χολ στάθηκε στη ψυχική δύναμη του Δημήτρη Φλιώνη, ο οποίος δεν θέλησε να αφήσει την ομάδα του στον ημιτελικό, παρά την απώλεια του πατέρα του.

Παράλληλα, ο σέντερ των ερυθρολεύκων ανέφερε πως και ο ίδιος έχει βιώσει κάτι ανάλογο σε νεαρή ηλικία, εκφράζοντας τον σέβασμό του και τη στήριξή του προς τον παίκτη της ΑΕΚ.

Αναλυτικά, η δήλωσή του

“Είναι δύσκολο. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να σας πω αυτή τη στιγμή. Το έχω περάσει και εγώ σε νεαρή ηλικία, όταν ήμουν 13 ετών. Οπως είπα έχασα τον πατέρα μου στο τελευταίο début game επομένως ήταν κάπως διαφορετικό για εμένα. Συγχαρητήρια σε αυτόν, που βρήκε τη ψυχική δύναμη να παίξει. Ξέρω πως είναι δύσκολο, πρέπει να κρατήσει το κεφάλι ψηλά και με αγάπη”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ