ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξέσπασμα Νέντοβιτς: "Μου φέρνει αναγούλα να ακούω στην ίδια πρόταση τη λέξη εκβιασμός και το όνομα της ομάδας που αγάπησα"

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς φανερά απογοητευμένος μετά από την ήττα από τον Ολυμπιακό
Ο Νεμάνια Νέντοβιτς φανερά απογοητευμένος μετά από την ήττα από τον Ολυμπιακό INTIME

Ανάρτηση σε μορφή insta story με την οποία τοποθετείται για την απόφασή του να αφήσει τον Παναθηναϊκό για τον Ερυθρό Αστέρα έκανε ο Νεμάνια Νέντοβιτς.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς πήρε την απόφαση να κάνει χρήση μιας οψιόν αποδέσμευσης που προέβλεπε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και να φύγει για τον Ερυθρό Αστέρα. Αποχαιρετώντας το τριφύλλι μέσω ενός insta story, ο 31χρονος Σέρβος γκαρντ (1.91) εξέφρασε, με σκληρά λόγια, το παράπονό του για τη συμπεριφορά και τη στάση συγκεκριμένων ανθρώπων ενόσω η διαδικασία της ένταξής του στην ομάδα του Βελιγραδίου βρισκόταν σε εξέλιξη.

Έγραψε αναλυτικά:

"Αγαπητοί φίλοι του Παναθηναϊκού, χρειάστηκα λίγο χρόνο για να βάλω τα πάντα κάτω. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για όλη την αγάπη και την υποστήριξη που εγώ και η οικογένειά μου νιώσαμε κατά τη διάρκεια αυτών των δύο χρόνων στην ομάδα.

Δεν μπορώ να εκφράσω πόσο ευγνώμων είμαι.

Είμαι ολίγον τι έκπληκτος και απογοητευμένος από την αντίδραση ανθρώπων με τους οποίους είχα εξαιρετική σχέση κατά τη διάρκεια της όλης διαδικασίας και της όλης κατάστασης. Θεωρώ ότι υπήρχε αρκετός χρόνος για όλους ώστε να βρούμε μια καλύτερη λύση. Ακούγοντας λέξεις όπως εκβιασμός και το όνομα της ομάδας που ερωτεύτηκα στην ίδια πρόταση, μου προκαλεί αναγούλα.

Αλλά τελοσπάντων θα προσπαθήσω να μην το γυρίσω προς το μέρος μου, επειδή το μόνο που θα έκανάέ θα ήταν να λερώσει αυτά τα δύο χρόνια και όλες τις φιλίες που έκανα κατά τη διάρκεια του χρόνου μου στην Αθήνα.

Για άλλη μια φορά, σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, θα είστε πάντα κομμάτι της οικογένειάς μου και θα σας δω σύντομα. Μια φορά πράσινος, για πάντα πράσινος".

Όλη η ανάρτηση του Σέρβου:

Ξέσπασμα Νέντοβιτς: "Μου φέρνει αναγούλα να ακούω στην ίδια πρόταση τη λέξη εκβιασμός και το όνομα της ομάδας που αγάπησα"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ