EUROLEAGUE

Ξέσπασμα Μπαρτζώκα στα αποδυτήρια, το αποκάλυψαν οι ίδιοι οι παίκτες του Ολυμπιακού

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δίνει οδηγίες στους παίκτες του στο ματς Άλμπα - Ολυμπιακός
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δίνει οδηγίες στους παίκτες του στο ματς Άλμπα - Ολυμπιακός INTIME

"Χαμό" χαρακτήρισαν οι παίκτες του Ολυμπιακού αυτό που συνέβη στο ημίχρονο του εκτός έδρας αγώνα με την Άλμπα, όταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε γι' αυτά που είδε στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα στο Βερολίνο.

Τα ξεσπάσματά του στη διάρκεια των αγώνων έχουν γράψει ιστορία, όμως ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι, συνήθως, άλλος άνθρωπος στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Είναι ήρεμος, είναι ψύχραιμος και προσπαθεί να καθοδηγήσει τους παίκτες του, ωστόσο το βράδυ της Παρασκευής (29/12) η κατάσταση στη Mercedes-Benz Arena ήταν πολύ διαφορετική.

Ο Έλληνας προπονητής ξέσπασε για την εικόνα των ερυθρόλευκων στο πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης με την Άλμπα, για την αμυντική τους συμπεριφορά, για την αδυναμία τους στην επίθεση, για το γεγονός ότι οι αδύναμοι Γερμανοί τους έβαλαν 9/16 τρίποντα, είχαν περισσότερη ενέργεια, περισσότερη ταχύτητα, περισσότερο πείσμα.

Ο Μπαρτζώκας "ξύπνησε" τους αθλητές του, "μίλησε" στον εγωισμό τους και η εικόνα του Ολυμπιακού ήταν διαφορετική στο δεύτερο μισό. Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος κι ο Άλεκ Πίτερς αποκάλυψαν με δηλώσεις τους τον... χαμό στα αποδυτήρια, που αυτή τη φορά πήραν πράγματι φωτιά για να θυμίσουν οι Πειραιώτες την περσινή ομάδα που έφτασε μέχρι τον τελικό της EuroLeague.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος:

"Το κλειδί ήταν η άμυνα. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε πολύ καλύτερα στην άμυνα κι αυτό οδήγησε σε πολύ καλύτερο παιχνίδι στην επίθεση. Δεν είχαμε παίξει καλά στο πρώτο μέρος, ειδικά αμυντικά. Στα αποδυτήρια έγινε ένας μικρός χαμός, αλλά αυτό μεταφράστηκε σε μια πολύ καλύτερη εικόνα στο δεύτερο μέρος, όπου παίξαμε και ωραίο μπάσκετ.

Σίγουρα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα τα πράγματα έως τώρα. Αλλά πρέπει να υπολογίσουμε τους τραυματισμούς, τις προσθαφαιρέσεις μέσα στην χρονιά. Από αυτή την άποψη πιστεύω πως είμαστε σε καλό σημείο. Έχουμε θετικό ρεκόρ και τώρα που είμαστε πλήρεις, μπορούμε να συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα. Σίγουρα είμαστε σε ένα γκρουπ ομάδων που είναι όλοι πολύ μαζεμένοι, είμαστε αισιόδοξοι για την συνέχεια".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ