ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Ξέσπασμα Γιατρά: "Είμαι κάτω, προσπαθούν να με πατήσουν, αλλά θα τους πατήσω εγώ"

Ο Μάκης Γιατράς φωνάζει στους παίκτες του σε αγώνα για το EuroCup 2020/21
Ο Μάκης Γιατράς φωνάζει στους παίκτες του EUROKINISSI

Έξαλλος με συγκεκριμένα πρόσωπα, ο Μάκης Γιατράς ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα Προμηθέας - Τσεντεβίτα (VIDEO).

Λίγα μόλις λεπτά μετά από την εντός έδρας συντριβή του Προμηθέα από την Τσεντεβίτα, ο Μάκης Γιατράς ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου στέλνοντας μήνυμα προς συγκεκριμένη κατεύθυνση. Ο προπονητής της ομάδας της Πάτρας δήλωσε χαρούμενος για το γεγονός ότι οι νεαροί του έπαιξαν πολύ σε αγώνα του EuroCup και στη συνέχεια ξέσπασε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάκης Γιατράς:

"Συνέβησαν πολλά. Εχουμε ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ, θέλαμε να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά. Ανεξάρτητα από το σκορ χάρηκα που είδα τα νέα παιδιά, θέλουν πάρα πολλή δουλειά, κάποια από αυτά θα πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια.

Και κάτι τελευταίο, αυτό είναι μήνυμα και θα το καταλάβουν αυτοί που πρέπει. Αυτή τη στιγμή έχω πέσει κάτω, προσπαθούν να με πατήσουν, όταν σηκωθώ, θα τους πατήσω εγώ. Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να ξέρουμε και πράγματα που δεν μπορούμε να ξέρουμε. Σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές. Προσπαθούσα να μην κάνω αλλαγές, αλλά αυτά που συμβαίνουν φέτος είναι μαγικά. Αυτοί που ξέρουν, θα καταλάβουν σε ποιους απευθύνομαι. Ο χαρακτήρας μου ταιριάζει με του Προμηθέα. Αυτοί που με ξέρουν, ξέρουν".

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ