ΤΟΥΡΚΙΑ

Ξέσπασε κατά των διαιτητών ο Δημήτρης Ιτούδης για το κέρμα στο πρόσωπο του Γιαμ Μάνταρ

Ξέσπασε κατά των διαιτητών ο Δημήτρης Ιτούδης για το κέρμα στο πρόσωπο του Γιαμ Μάνταρ
ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ / INTIME SPORTS

Έξαλλος με τους διαιτητές του αγώνα Μπεσίκτας - Φενέρμπαχτσε, χαρακτήρισε τρομοκράτη αυτόν που πέταξε κέρμα και τραυμάτισε τον Γιαμ Μάνταρ.

Η Φενέρμπαχτσε ηττήθηκε με 68-64 από τη Μπεσίκτας, όμως το Σάββατο (2/12) αυτό που προβλημάτισε περισσότερο τον Δημήτρη Ιτούδη ήταν τα επεισόδια στο γήπεδο της αντίπαλης ομάδας και το κέρμα που τραυμάτισε τον Γιαμ Μάνταρ στο πρόσωπο.

Ο Έλληνας προπονητής τα έβαλε μετά από το τέλος της αναμέτρησης με τους διαιτητές, λέγοντας πως "σήμερα δεν γίνεται να μιλήσουμε για μπάσκετ. Ο Μάνταρ έφαγε ένα κέρμα στο μάτι. Θα μπορούσε να έχει χάσει το μάτι του. Χτυπάω ξύλο και ελπίζω ότι αυτό δεν θα ξανασυμβεί. Θέλω όμως να ρωτήσω την ομοσπονδία και τις αρχές, αν ένα κέρμα είχε χτυπήσει έναν διαιτητή στο μάτι, ο αγώνας θα συνεχιζόταν;".

Ο Ιτούδης πρόσθεσε πως "αυτός που πέταξε το κέρμα είναι τρομοκράτης. Και διαφωνώ με τον συνάδελφό μου, τον Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς, που λέει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Ο αγώνας συνεχίστηκε, ο παίκτης μου πήγε στα αποδυτήρια ενώ εγώ τον είχα ανάγκη. Τι να κάνω γι' αυτό; Σέβομαι τη Μπεσίκτας, σας ρωτάω όμως, μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο σε έναν αγώνα της στο EuroCup;".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ