Ξεμούδιασε κόντρα στο Μαρούσι

Σε φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο το Μαρούσι στο Καρπενήσι, ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα με 85-54. Έφεση θα ασκήσει η ΚΑΕ για την τιμωρία των εννέα αγωνιστικών
Με φιλική αναμέτρηση κόντρα στο Μαρούσι, συνεχίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής, η προετοιμασία του Ολυμπιακού στο αθλητικό κέντρο του Καρπενησίου.
Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν έτσι την ευκαιρία να “ξεμουδιάσουν” από τις επίπονες καθημερινές προπονήσεις και να δείξουν παράλληλα τα πρώτα τους δείγματα στο παρκέ.
Όσον αφορά το φιλικό, ο Ολυμπιακός επικράτησε του Αμαρουσίου με 85-54, με τον Βαγγέλη Αγγέλου να χρησιμοποιεί όλους τους παίκτες του.
Με την “ερυθρόλευκη” φανέλα αγωνίστηκε και ο Τζαμόν Λούκας, ο οποίος ώστόσο είχε τον μικρότερο χρόνο συμμετοχής (10 λεπτά), καθώς ξεκίνησε προπονήσεις με τους Πειραιώτες πριν από λίγες μέρες. Δεν αγωνίστηκαν οι Χαριτόπουλος, Παπαντωνίου και Καμπούρης που βοηθούν στην προετοιμασία.
Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 21-13, 44-23, 63-33, 85-54.
Οι “ερυθρόλευκοι” θα προπονηθούν το πρωί του Σαββάτου και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στη βάση τους.
Θα κάνει έφεση για την τιμωρία
Στο μεταξύ, η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα ασκήσει όλα τα ένδικα μέσα για την μείωση της ποινής των εννέα αγωνιστικών. Στον Πειραιά θεωρών ότι είναι εξοντωτική η τιμωρία και πιστεύουν ότι δεν έχουν τιμωρηθεί οι πραγματική ηθικοί αυτουργοί της όλης κατάστασης στο ελληνικό μπάσκετ, θυμίζοντας και την ανακοίνωση που είχαν εκδώσει αμέσως μετά τον τρίτο τελικό των πλέι οφ.