ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Ξεκαθαρίζει άμεσα το τοπίο για τα τουρκικά διαβατήρια των Λάρκιν και Γουίλμπεκιν

Ξεκαθαρίζει άμεσα το τοπίο για τα τουρκικά διαβατήρια των Λάρκιν και Γουίλμπεκιν
FIBA.BASKETBALL

Οι Σέιν Λάρκιν και Σκότι Γουίλμπεκιν έχουν καταθέση ένσταση επί της απόφασης αφαίρεσης των τουρκικών του διαβατηρίων μετά την απουσία τους από την Εθνική το φετινό καλοκαίρι. Άμεσα θα ξεκαθαρίσει το θέμα όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Χέντο Τούρκογλου.

Ο πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας μπάσκετ, Χέντο Τούρκογλου, απέφυγε να σχολιάσει την υπόθεση των Σέιν Λάρκιν - Σκότι Γουίλμπεκιν, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν το καλοκαίρι με την Εθνική Τουρκίας και τιμωρήθηκαν με ποινή πέντε αγωνιστικών, αλλά και με αφαίρεση των τουρκικών διαβατηρίων τους.

Οι δύο γκαρντ της Εφές και της Φενέρμπαχτσε έχουν καταθέση ένσταση επί της συγκεκριμένης ποινής, γιατί αν αυτή εφαρμοστεί, θα έχει διπλή επίπτωση. Από τη μία θα σημαίνει ότι οι δύο αθλητές δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν ξανά με την Εθνική Τουρκίας, ενώ από την άλλη θα σημαίνει ότι θα πιάνουν θέση ξένου παίκτη στο τουρκικό πρωτάθλημα από εδώ και στο εξής, γεγονός που θα διατάξει τις ισορροπίες στα δύο μεγάλα κλαμπ.

"Δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα να μιλήσουμε για αυτό το θέμα, καθώς δεν έχει επιλυθεί νομικά. Πιστεύω ότι η νομική διαδικασία θα οριστικοποιηθεί αυτές τις μέρες. Μετά από αυτό θα δώσουμε δήλωση είτε εγώ, είτε κάποιος άλλος από την Ομοσπονδία", ανέφερε ενδεικτικά ο κ. Τούρκογλου, δείχνοντας πως το τοπίο θα ξεκαθαρίσει οριστικά πολύ σύντομα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ