ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξεκαρδιστικό VIDEO από τον Ολυμπιακό: Ο Παπανικολάου δεν ξεχνά και ο Μπαρτζώκας θα πληρώσει βαρύ πρόστιμο για τεχνική ποινή

Ξεκαρδιστικό VIDEO από τον Ολυμπιακό: Ο Παπανικολάου δεν ξεχνά και ο Μπαρτζώκας θα πληρώσει βαρύ πρόστιμο για τεχνική ποινή
PRINTSCREEN

Ένα ξεκαρδιστικό VIDEO έβγαλε στο φως της δημοσιότητας ο Ολυμπιακός, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να καλέιται να πληρώσει βαρύ πρόστιμο για την τεχνική ποινή που δέχθηκε στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ.

Ο Ολυμπιακός είναι Κυπελλούχος Ελλάδας 2024 και η ερυθρόλευκη ΚΑΕ έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα απολαυστικό VIDEO από την βραδιά της κατάκτησης του τροπαίου.

Συγκεκριμένα, η ομάδα βρισκόταν στα αποδυτήρια και ο Κώστας Παπανικολάου δεν έχασε την ευκαιρία να υπενθυμίσει στον Sports Director της ομάδας, Χρήστο Μπαφέ, ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας πρέπει να πληρώσει πρόστιμο για την τεχνική ποινή που δέχθηκε βάσει εσωτερικού κανονισμού.

Ο Έλληνας τεχνικός προθυμοποιήθηκε αμέσως να το καταβάλει και κάπου εκεί εμφανίστηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο διεθνής γκαρντ ζήτησε από τον Μπαρτζώκα να πληρώσει και το δικό του πρόστιμο, με τον προπονητή του να συμφωνεί.

Άπαντες ξέσπασαν σε γέλια, ενδεικτικό του πολύ καλού κλίματος που υπάρχει μέσα στην ομάδα.

Δείτε εδώ το VIDEO:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ FINAL 8
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ