ΠΑΟΚ

Χατζόπουλος: “Τελειώνουμε με προπονητή”

Ο Θανάσης Χατζόπουλος
Ο Θανάσης Χατζόπουλος Eurokinissi - Παύλος Μακρίδης

Ο Θανάσης Χατζόπουλος δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά στο να κλείσει το θέμα του προπονητή, αφού περιμένει απάντηση από τον βασικό του στόχο, ενώ αναφέρθηκε και στην επιλογή του “Δικεφάλου” να αγωνιστεί στα προκριματικά του Basketball Champions League.

Το θέμα του προπονητή αναμένεται να τελειώσει σύντομα στον ΠΑΟΚ. Αυτό τόνισε στις δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Θανάσης Χατζόπουλος, αναφερόμενος στο θέμα του διαδόχου του Μάσιμο Καντσιλιέρι.

Τελειώνουμε με προπονητή” ανέφερε χαρακτηριστικά ο διοικητικός επικεφαλής της ΚΑΕ, για να προσθέσει: “Έχουν γίνει συζητήσεις με αρκετούς αξιόλογους προπονητές. Κανένας ως τώρα δεν έχει κλείσει, είτε γιατί οι άνθρωποι με τους οποίους μιλήσαμε ήταν σε άλλες ομάδες, είτε γιατί είχαν άλλες καλύτερες προσφορές. Προχωράμε το ζήτημα, έγινε μια τελευταία τηλεδιάσκεψη και περιμένουμε μια απάντηση μέχρι αύριο (σ.σ. σήμερα)”.

Για την επλογή του ΠΑΟΚ να αγωνιστεί στα προκριματικά του BCL, ο Θανάσης Χατζόπουλος τόνισε: “Δυστυχώς, η FIBA ακολουθεί τις λίγκες κάθε χώρας και βάσει της βαθμολογικής κατάταξης στα εθνικά πρωταθλήματα, κατατάσσει τις ομάδες στους ομίλους. Επειδή δεν είχαμε τη σιγουριά του FIBA Europe Cup, θα συμμετέχουμε στα προκριματικά του BCL, ώστε να εξασφαλίσουμε – αν δεν προκριθούμε στους ομίλους του- την παρουσία στους ομίλους του FEC. Δεν μπορούσε η ΚΑΕ να κάνει κάτι διαφορετικό για το συγκεκριμένο θέμα. Θα ήταν τα δεδομένα αλλιώς, αν είχαμε σωστότερη αντιμετώπιση στη διάρκεια του πρωταθλήματος και έπαιρνε η ομάδα φέτος τη θέση που της άξιζε”.

Κλείνοντας, ο Θανάσης Χατζόπουλος αναφέρθηκε και στο θέμα των διαρκείας, όπου έχουν φύγει σχεδόν 4.000 ενόψει της νέας σεζόν: “Υπάρχει στήριξη μεγάλη από τον κόσμο και τον ευχαριστούμε θερμά για αυτό. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα και για το γήπεδό μας, να μην έχει κανείς αμφιβολία”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ