Χαραλαμπίδης: “Έχουμε τη διάθεση”

Την Παρασκευή ολοκληρώνεται για το Μαρούσι η προετοιμασία για το δύσκολο παιχνίδι με τον Πανελλήνιο
Στην τελευταία αναμέτρηση της χρονιάς ο Σούλης Μαρκόπουλος αναμένεται να συμπεριλάβει στην αποστολή και τον Κώστα Καϊμακόγλου που έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.
Ο Κώστας Χαραλαμπίδης αναγνώρισε τη δυσκολία του ματς: ”
Έχουμε μπροστά μας ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της σεζόν. Ο Πανελλήνιος έχει μια ποιοτική ομάδα, κάτι που επιβεβαιώνεται από την εξαιρετική πορεία που έχει διαγράψει ως τώρα στο Πρωτάθλημα“, είπε αρχικά ο πολύπειρος γκαρντ στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.
”
Φυσικά ο δικός μας ο στόχος πάντα είναι η νίκη, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος ειδικά όταν παίζουμε στην έδρα μας. Τον τελευταίο καιρό παρά τα προβλήματα τραυματισμών που μας ταλαιπωρούν, δείχνουμε φανερά βελτιωμένοι”.
“Πρέπει όμως κάθε φορά να το επιβεβαιώνουμε στο παρκέ. Έχουμε την διάθεση, την πίστη και αυτό που χρειάζεται είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι γιατί σε τέτοια ματς κερδίζει αυτός που κάνει τα λιγότερα λάθη
“.