NBA

Ξανά στους Μιλγουόκι Μπακς ο Ελάιτζα Μπράιαντ, αλλά με διαφορετικό status

Ο Ελάιτζα Μπράιαντ
Ο Ελάιτζα Μπράιαντ Ⓒ 2018 YOUNG KWAK/ ASSOCIATED PRESS

Λίγες μέρες μετά από την αποχώρησή του από τους Μπακς, ο Ελάιτζα Μπράιαντ γύρισε στα Ελάφια! Όχι όμως με εγγυημένο συμβόλαιο, αλλά με την ελπίδα να μείνει στο Μιλγουόκι έως το καλοκαίρι του 2022.

Αρκετές ομάδες τον έβαλαν στο στόχαστρό τους μετά από την αποδέσμευσή του από τους Μπακς, όμως ο Ελάιτζα Μπράιαντ παραμένει στο Μιλγουόκι και μάλιστα γύρισε στον οργανισμό με νέο συμβόλαιο. Όχι εγγυημένο, καθώς τα Ελάφια, στα οποία μετακόμισε πέρυσι από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, του έδωσαν την ευκαιρία να συμμετάσχει στην προετοιμασία τους για τη σεζόν 2021/22 και να παλέψει για να κερδίσει μία νέα συμφωνία.

Ο 26χρονος περιφερειακός θα δουλέψει στο Μιλγουόκι με την ελπίδα να μείνει εκεί μέχρι το καλοκαίρι του 2022, δύσκολα όμως θα τα καταφέρει καθώς το ρόστερ είναι γεμάτο. Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ και ο Τζον Χορστ τον κράτησαν, προς το παρόν, κοντά τους και μένει να δούμε αν ο Μπράιαντ, για τον οποίο ενδιαφέρθηκαν σημαντικές ομάδες της EuroLeague τις τελευταίες ημέρες, θα επιμείνει για μια θέση στις ΗΠΑ ή αν θα περάσει ξανά τον Ατλαντικό.

Την είδηση αποκάλυψε ο Έρικ Νεμ του Athletic.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ