ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Ξανά στο Περιστέρι ο Αργύρης Πεδουλάκης

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Προπονητής του Περιστερίου έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (11/11) ο Αργύρης Πεδουλάκης, "ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής" όπως αναφέρει ο τίτλος της ανακοίνωσης της ομάδας των δυτικών προαστίων.

Λίγες μόλις ώρες μετά από την απομάκρυνση του Νίκου Παπανικολόπουλου, το Περιστέρι έδωσε το τιμόνι στον άνθρωπο που το γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον. Στον Αργύρη Πεδουλάκη που γύρισε στην ομάδα της καρδιάς του για ακόμα μία θητεία.

"Ο κορυφαίος Έλληνας ξανά στο Περιστέρι" είναι ο τίτλος της ανακοίνωσης της ομάδας των δυτικών προαστίων, που προσθέτει πως: "Η διοίκηση της ομάδας για άλλη μια φορά έκανε το αυτονόητο, έφερε τον κορυφαίο προπονητή στην Ελλάδα με σκοπό την υλοποίηση των στόχων της".

Ο Πεδουλάκης δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας πως: "Προσκλήθηκα να βοηθήσω. Οι σχέσεις μας με τους ανθρώπους της ομάδας είναι ιδιαίτερες. Αυτό που θα προσπαθήσουμε είναι να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι στις δύσκολες συνθήκες που ζούμε σε αθλητικό και κοινωνικό επίπεδο για να μπορέσουμε να επιτύχουμε τους στόχους μας".

Αυτή θα είναι η τέταρτη θητεία του Έλληνα προπονητή στο Περιστέρι.

Διαβάστε την προ ολίγων ημερών συνέντευξή του στον Γιάννη Φιλέρη, στο Contra.gr, στην οποία είπε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα και αρκετές ιστορίες από τη διαδρομή του στους πάγκους.

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ