Ξανά στην Εθνική Λιθουανίας ο Καζλάουσκας

INTIME SPORTS
Ο Γιόνας Καζλάουσκας επιστρέφει στον πάγκο της Εθνικής Λιθουανίας μετά από 11 χρόνια! Αντικαθιστά τον Κεστούτις Κεμζούρα κι υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο
Στον πάγκο της Εθνικής Λιθουανίας θα κάθεται από εδώ και στο εξής, ο Γιόνας Καζλάουσκας ο οποίος τα βρήκε σε όλα με την ομοσπονδία της χώρας του για να αντικαταστήσει τον Κεστούτις Κεμζούρα.
Ο Λιθουανός κόουτς επιστρέφει στο τιμόνι της Λιθουανίας μετά από 11 χρόνια, καθώς την οδήγησε από το 1997 μέχρι και το 2001, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο Σίδνεϊ (2000).
Το περασμένο καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία είχε σαν στόχο την κατάκτηση του ευρωπαϊκού και θεωρήθηκε μεγάλη αποτυχία η 2η θέση.
Την τριετία (2005-08) ο Καζλάουσκας έκατσε στον πάγκο της Εθνικής Κίνας, ενώ τη σεζόν 2009-10 καθοδήγησε την Εθνική μας στο χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας.