NBA

Ξανά δυσαρεστημένος ο Ντέιμιαν Λίλαρντ με τους Μπλέιζερς επειδή δεν πήραν τους free agents που στόχευαν

Ο Ντέμιαν Λίλαρντ με την φανέλα των Μπλέιζερς
Ο Ντέμιαν Λίλαρντ με την φανέλα των Μπλέιζερς 2021 MATT YORK/ASSOCIATED PRESS

Μόνο χαρούμενος δεν αισθάνεται ο Ντέιμιαν Λίλαρντ στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, κάτι που έδειξε ξανά με δηλώσεις του για τους στόχους που έχασε η ομάδα στις πρώτες ημέρες της Free Agency.

Οι εβδομάδες πέρασαν, ωστόσο φαίνεται πως ο Ντέιμιαν Λίλαρντ συνεχίζει να αισθάνεται άβολα στο Πόρτλαντ, στην ομάδα στην οποία αγωνίζεται από το 2012. Ο σούπερσταρ των Μπλέιζερς είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του στο φινάλε της σεζόν 2020/21 και οι φήμες υποστήριζαν πως είχε ζητήσει να παραχωρηθεί με ανταλλαγή, ο ίδιος φρόντισε να ρίξει τους τόνους αν και παραδέχθηκε ότι δεν είχε αποφασίσει για το μέλλον του, ωστόσο με νέες δηλώσεις του έδειξε πως η κατάσταση δεν έχει αλλάξει.

"Η ομάδα δεν κατάφερε να πάρει κάποιους από τους free agents που είχε στοχεύσει. Όταν μπαίνεις στη free agency, ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί, ποτέ δεν ξέρεις που θα πάει κάθε αθλητής, απλά προσπαθείς να διαπραγματευθείς και να πείσεις μερικούς να γίνουν μέρος της δικής σου ομάδας. Είναι προφανές ότι δεν ήμασταν ικανοί να βγούμε εκεί έξω και να πάρουμε κάποιους απ' όσους μας άρεσαν. Τελικά συμφωνήσαμε με μερικούς που ήθελαν να έρθουν σε εμάς αλλά ήταν πιο χαμηλά στη λίστα" ήταν τα λόγια του Λίλαρντ από το Τόκιο, λίγο πριν από τον τελικό του ολυμπιακού τουρνουά και το συναπάντημα με την Γαλλία.

Ο Λίλαρντ έχει εννέα σεζόν στο ΝΒΑ και 24.7 πόντους, 4.2 ριμπάουντ, 6.6 ασίστ, ένα κλέψιμο ανά 36.3 λεπτά συμμετοχής σε 682 αγώνες. Το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2025, εκτός αν κάνει χρήση της option που θα έχει στη διάθεσή του και βγει στην αγορά ως unrestricted free agent έναν χρόνο νωρίτερα.

TAGS NBA ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ