WNBA

WNBA: Πρωταθλήτριες οι Λας Βέγκας Έισις της Μπέκι Χάμον, νίκησαν το Κονέκτικατ

Η Άτζα Γουίλσον των Έισις σηκώνει το τρόπαιο των πρωταθλητών του WNBA
Η Άτζα Γουίλσον των Έισις σηκώνει το τρόπαιο των πρωταθλητών του WNBA Ⓒ 2022 JESSICA HILL/ ASSOCIATED PRESS

Οι Λας Βέγκας Έισις επιβλήθηκαν με 78-71 του Κονέκτικατ Σαν στο Game 4 των τελικών του WNBA και κατέκτησαν τον τίτλο με 3-1 νίκες. MVP των τελικών η Τσέλσι Γκρέι, έγραψε ιστορία ως ρούκι τεχνικός η Μπέκι Χάμον.

Οι Λας Βέγκας Έισις κατέκτησαν τον πρώτο τίτλο της ιστορίας τους στο WNBA. Οι Έισις επικράτησαν με 78-71 του Κονέκτικατ Σαν στο Game 4 της σειράς και αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες με 3-1 νίκες.

Η Τσέλσι Γκρέι με 20 πόντους ήταν η κορυφαία των νικητών, παίρνοντας παράλληλα και το βραβείο της MVP των τελικών, κατά την διάρκεια των οποίων είχε 18 πόντους μέσο όρο. Από κοντά και η Ρικίνα Γουίλιαμς με 17 πόντους, με την Κέλσι Πλαμ να προσθέτει 16 πόντους, για ένα Λας Βέγκας που κλείδωσε την νίκη χάρη σε ένα σερί 8-0 στο τέλος. Για τις ηττημένες, η Κούρτνεϊ Γουίλιαμς είχε 17 πόντους και η Τζόνκουελ Τζόουνς 13 πόντους.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι έγραψε ιστορία και η Μπέκι Χάμον. Η θρύλος του WNBA ήταν η προπονήτρια των Έισις και έγινε η πρώτη τεχνικός στην ιστορία της λίγκας που κατέκτησε το πρωτάθλημα στην ρούκι σεζόν της, προσθέτοντας ακόμα ένα παράσημο στην σπουδαία καριέρας της.

TAGS WNBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ