WNBA

WNBA: Κοντά στους Λας Βέγκας Έισις η Χάμον με το ακριβότερο συμβόλαιο στην ιστορία της λίγκας

WNBA: Κοντά στους Λας Βέγκας Έισις η Χάμον με το ακριβότερο συμβόλαιο στην ιστορία της λίγκας
2021 ERIC GAY/AP PHOTO

Πολύ κοντά στη συμφωνία της με τους Λας Βέγκας Έισις στο WNBA βρίσκεται η assistant coach των Σπερς, Μπέκι Χάμον που ετοιμάζεται να υπογράψει το πιο ακριβό συμβόλαιο στην ιστορία της λίγκας.

Το άλμα στο WNBA ετοιμάζεται να κάνει η assistant coach των Σπερς, Μπέκι Χάμον, καθώς σύμφωνα με τον Σαμς Καράνια βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους Λας Βέγκας Έισις, ομάδα του WNBA. Η 44χρονη προπονήτρια με χρόνια εμπειρίας στο πλάι του θρυλικού Γκρεγκ Πόποβιτς θα κάνει το βήμα παραπάνω στην προπονητική της καριέρα και θα αναλάβει, όπως αναφέρει ο Καράνια, χρέη head coach στο καλύτερο πρωτάθλημα γυναικών του πλανήτη.

Άλλωσε και η ίδια σαν παίκτρια έχει γράψει τη δική της πορεία στο WNBA με έξι συμμετοχές σε All Star Game, ενώ βρέθηκε και δύο φορές στην καλύτερη πεντάδα της λίγκας. Πλέον, ως προπονήτρια, ετοιμάζεται να γράψει τη δική της πορεία με την ομάδα του Λας Βέγκας.

Μάλιστα σαν σήμερα (31/12) η Μπέκι Χάμον έγραψε ιστορία στο ΝΒΑ καθώς έγινε η πρώτη γυναίκα που ανέλαβε χρέη πρώτου προπονητή σε αγώνα ανδρών, αυτόν ανάμεσα στους Λέικερς και τους Σπερς.

TAGS WNBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ