WNBA

WNBA: Η Γκράινερ έπεσε θύμα φραστικής επίθεσης στο αεροδρόμιο του Ντάλας

WNBA: Η Γκράινερ έπεσε θύμα φραστικής επίθεσης στο αεροδρόμιο του Ντάλας
AP PHOTO/JEFF LEWIS

Θύμα φραστικής επίθεσης έπεσε η Μπρίτνι Γκράινερ από δεξιό YouTuber που τη συνάντησε μαζί με την αποστολή των Φοίνιξ Μέρκιουρι στο αεροδρόμιο του Ντάλας.

Θύμα φραστικής επίθεσης έπεσε η Μπρίτνι Γκράινερ, καθώς ταξίδευε μαζί με την αποστολή των Φοίνιξ Μέρκιουρι στο Ντάλας. Όπως έγινε γνωστό, αυτός που επιτέθηκε στην WNBAερ, η οποία είχε φυλακιστεί για ένα διάστημα 10 μηνών στη Ρωσία και τελικά αφέθηκε ελεύθερη μετά από ανταλλαγή κρατούμενων που έγινε με τις ΗΠΑ, είναι ο Άλεξ Στάιν ένας δεξιός YouTuber, ο οποίος κετέγραψε μάλιστα σε VIDEO το εν λόγω σκηνικό, προκειμένου να το αναρτήσει αργότερα στο κανάλι του.

Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση και το WNBA, αναφέροντας: "Η ασφάλεια της Μπρίτνι Γκράινερ και όλων των αθλητριών του WNBA είναι η πρώτη προτεραιότητά μας.

Καθώς συλλέγουμε πρόσθετες πληροφορίες για το σημερινό περιστατικό στο αεροδρόμιο του Ντάλας, υπέπεσε στην αντίληψή μας ότι αυτό ενορχηστρώθηκε από μια περσόνα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, έναν προβοκάτορα. Οι ενέργειές του ήταν ακατάλληλες και ατυχείς.

Πριν από τη σεζόν, το WNBA συνεργάστηκε με τις Φοίνιξ Μέρκιουρι και την ομάδα της Γκράινερ για να διαφυλάξει την ασφάλειά της κατά τη διάρκεια των ταξιδιών της, η οποία περιελάμβανε πτήσεις τσάρτερ για τους αγώνες του WNBA και προσωπικό ασφαλείας που θα τη συνοδεύει ανά πάσα στιγμή. Παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι στα υψηλότερα πρότυπα ασφάλεια των παικτών".

TAGS WNBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ