WNBA

WNBA: Η 11χρονη Πέπερ Πέρσλι γράφει ιστορία στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας

WNBA: Η 11χρονη Πέπερ Πέρσλι γράφει ιστορία στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας

Είναι μόλις 11 ετών και όμως έχει ήδη αρχίσει να χτίζει ένα καλό όνομα στο χώρο του μπάσκετ, της δημοσιογραφίας και του WNBA. Ο λόγος για την Πέπερ Πέρσλι της νεαρής που πάτησε παρκέ ως ρεπόρτερ των Las Vegas Aces.

Βρίσκεται στη ζωή μόλις για 11 χρόνια. Ένα άλλο κορίτσι στην ηλικία της πηγαίνει στο δημοτικό. Και όμως η Πέπερ Πέρσλι έχει ήδη καταφέρει να γίνει γνωστή στον χώρο του μπάσκετ και του WNBA. Στα 11 της χρόνια έχει ήδη δικό της κανάλι στο Youtube, αλλά και προφίλ σε δημοσιογραφικούς κολοσσούς όπως είναι το Sports Illustrated, η New York Post και το Associated Press.

Η νεαρή Πέρσλι έκανε ντεμπούτο και ως sideline reporter δείχνοντας πως έχει έρθει στον χώρο της δημοσιογραφίας, του ρεπορτάζ και της τηλεόρασης για να μείνει. Συγκεκριμένα στον αγώνα των Las Vegas Aces κόντρα στις Indiana Fever πάτησε παρκέ κάνοντας συνεντεύξεις για λογαριασμό του WNBA.

Η 11χρονη Πέπερ δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις μεγαλύτερες δημοσιογράφους του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο, ίσως μόνο λίγο ύψος και μερικά χρόνια εμπειρίας.

TAGS WNBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ