WNBA

WNBA: Αποθέωση και συγκίνηση για τη Σίλβια Φόουλς στη Μινεσότα

WNBA: Αποθέωση και συγκίνηση για τη Σίλβια Φόουλς στη Μινεσότα

Μετά από την Σου Μπερντ ακόμα μία σπουδαία αθλήτρια αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε αγώνα κανονικής περιόδου στην έδρα της. Ο λόγος για την Σίλβια Φόουλς που έδωσε την τελευταία της παράσταση μπροστά στο κοινό της Μινεσότα και όπως ήταν φυσικό, αποθεώθηκε.

Μεγάλες στιγμές έζησε η Σίλβια Φόουλς και το κοινό της Μινεσότα τα χαράματα του Σαββάτου (13/8). Η 36χρονη σέντερ που έχει κατακτήσει στην καριέρα της δύο πρωταθλήματα στο WNBA αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε αγώνα κανονικής περιόδου μπροστά στο κοινό των Μινεσότα Λινξ.

Το παιχνίδι κόντρα στις Σιατλ Στορμ ήταν ξεχωριστό τόσο για την ίδια αλλά και για το κοινό που την αποθέωσε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Το αγωνιστικό κομμάτι πέρασε σε δεύτερη μοίρα καθώς ήταν η βραδιά της Φόουλς, με το κοινό να δίνει δυναμικό παρών στην τελευταία της εντός έδρας προσπάθεια στην κανονική περίοδο. Για την ιστορία η Φόουλς σημείωσε 13 πόντους και 12 ριμπάουντ στην ήττα της ομάδας της με 96-69.

Στην καριέρα της η Φόουλς πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα το 2015 και το 2018 και τα δύο με τις Μινεσότα Λινξ ενώ ισάριθμες φορές αναδείχθηκε MVP των τελικών. Παράλληλα μετράει οκτώ (8) συμμετοχές σε All-Star Games.

Προ ολίγων ημερών και η Σου Μπερντ έζησε αντίστοιχες στιγμές αποθέωσης, με τις δύο αθλήτριες να βρίσκονται αντιμέτωπες στο παρκέ της Μινεσότα και την Μπερντ να επικρατεί.

TAGS WNBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ