VTB LEAGUE

VTB League, ΤΣΣΚΑ: Ο Δημήτρης Ιτούδης αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς

Ο Δημήτρης Ιτούδης στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Ο Δημήτρης Ιτούδης στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας EUROKINISSI

Ακόμα μία τιμή για τον Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς στην VTB League. Τέταρτη φορά που κατακτά το σχετικό βραβείο από το 2014 που καθιερώθηκε.

Ο Δημήτρης Ιτούδης πρόσθεσε ακόμα ένα παράσημο στην συλλογή του. Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς στην VTB League, σε μία ακόμα δικαίωση της δουλειάς του στην ρωσική ομάδα.

Ο Έλληνας τεχνικός κατέκτησε το σχετικό βραβείο για 4η φορά στην καριέρα του (2015, 2017, 2018 οι άλλες τρεις), όντας ο ρέκορντμαν του θεσμού και μάλιστα με διαφορά, αφού από το 2014 που καθιερώθηκε το σχετικό βραβείο κανείς άλλος δεν το έχει κατακτήσει περισσότερες από μία φορά.

Για την ιστορία, οι τέσσερις προπονητές που έχουν από μία κατάκτηση είναι οι Ρίμας Κουρτινάιτις (2014), Βασίλι Καράσεβ (2016), Εμίλ Ραΐκοβιτς (2019) και Τσάβι Πασκουάλ (2021).

Υπενθυμίζεται ότι - όπως αποκάλυψε ο Σπύρος Καβαλιεράρος στην εκπομπή Show Must Go On - ο Δημήτρης Ιτούδης έχει συμφωνήσει με την Φενέρμπαχτσε και ετοιμάζεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας από την επόμενη σεζόν.

TAGS VTB LEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ