EUROLEAGUE

Βρήκε τον άνθρωπό της η Νταρουσάφακα

Dallas Mavericks forward Jeremy Evans poses for a photo during NBA basketball media day Monday, Sept. 28, 2015, in Dallas. (AP Photo/LM Otero)
Dallas Mavericks forward Jeremy Evans poses for a photo during NBA basketball media day Monday, Sept. 28, 2015, in Dallas. (AP Photo/LM Otero) AP PHOTO/LM OTERO

Ο Τζέρεμι Έβανς είναι ο "εκλεκτός" του Αχμέτ Τσακί για τη front line της Νταρουσάφακα, μετά το "ναυάγιο" με την περίπτωση του Κόρι Τζέφερσον.

Τρεις μόλις ημέρες μετά την επισημοποίηση του "διαζυγίου" με τον Κόρι Τζέφερσον , επειδή ο 27χρονος ψηλός απέτυχε στις ιατρικές εξετάσεις, η Νταρουσάφακα ανακοίνωσε τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του.

Ο λόγος για τον Τζέρεμι Έβανς, ο οποίος επιστρέφει στην Ευρώπη για χάρη της τουρκικής ομάδας. Ο ύψους 2μ06 φόργουορντ βρέθηκε πρόπερσι (2016-'17) στη Χίμκι, με την οποία άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις σε VTB League και EuroCup. Στο μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του πάντως βρίσκεται μεταξύ ΝΒΑ και G-League, στην οποία πέρσι είχε 15.3 πόντους και 10 ριμπάουντ κατά μέσο όρο με τη φανέλα των Erie Bayhawks.

AP Photo/LM Otero

TAGS EUROLEAGUE ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ