ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Βούτσιτς: "Με την επιστροφή του Ομπράντοβιτς στην Παρτιζάν, να επιστρέψει η Σερβία στην κορυφή της Ευρώπης"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε σε αγώνα της Euroleague κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε σε αγώνα της Euroleague κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ EUROKINISSI SPORTS

Ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, σχολίασε θετικά την πιθανή επιστροφή του Ζέλικο Ομπράνοτιβτς στην Παρτιζάν, καθώς την θεωρεί ως μια ευκαιρία να επιστρέψει η Σερβία στην κορυφή της Ευρώπης σε συλλογικό επίπεδο.

Ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς, χαρακτήρισε ευχάριστα νέα, τη συμφωνία του Ομπράνοτιβτς με την Παρτιζάν, ο οποίος επιστρέφει στους Σέρβους 18 χρόνια μετά από την αποχώρησή του από τον σύλλογο.

Για το "φλερτ" του 61χρονου πρώην τεχνικού του Παναθηναϊκού, με τους Σέρβους, σας είχε μιλήσει και ο Γιάννης Φιλέρης, στην εκπομπή "The Show Must Go On" με τον Παντελή Διαμαντόπουλο.

Ο Βούτσιτς ανέφερε για την επιστροφή του Ομπράνοτβιτς τα εξής: "Φανταστικά νέα για τη Σερβία. Συγχαρητήρια Ζέλικο, συγχαρήτηρια στην Παρτιζάν, αν τα νέα είναι αληθινά".

"Αυτά είναι θαυμάσια νέα για τη χώρα μας, είναι ένας θρύλος, έχει κερδίσει τα περισσότερα τρόπαια στην Ευρώπη. Όπως περιμένα την επιστροφή του Στέφαν Μιλένκοβιτς, στη χώρα, του Βλάντιμιρ Πίσταλ και πολλών άλλων ανθρώπων που επέστρεψαν στη Σερβία τα τελευταία δύο χρόνια, επομένως ανυπομονώ και για την επιστροφή του Ομπράντοβιτς".

"Του εύχομαι καλή επιτυχία, πολλές νίκες και να επιστρέψει η Παρτιζάν και η Σερβία στην κορυφή της Ευρώπης".

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ