STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Βόβορας: "Τους δώσαμε το μομέντουμ, να ηρεμήσουμε να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να παλέψουμε"

Ο Γιώργος Βόβορας στον πάγκο του Παναθηναϊκού
Ο Γιώργος Βόβορας στον πάγκο του Παναθηναϊκού EUROKINISSI SPORTS

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του και έχασε την διαφορά που είχε χτίσει στάθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας μετά από τον δεύτερο τελικό στο ΟΑΚΑ.

Ο Ολυμπιακός γύρισε από το -14 του ημιχρόνου και πήρε τη νίκη στο ΟΑΚΑ κάνοντας το 2-0 στους τελικούς του πρωταθλήματος. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας μίλησε για τα λάθη που έκανε η ομάδα του που έδωσαν το μομέντουμ στον Ολυμπιακό.

Παράλληλα παραδέχτηκε πως η ομάδα του είχε τη θέληση να πάρει τη νίκη, ωστόσο ο Παναθηναϊκός χειρίστηκε λάθος μερικές καταστάσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Βόβορα:

Σίγουρα δεν χειριστήκαμε σωστά την διαφορά που είχαμε χτίσει στο πρώτο μισό. Ο Ολυμπιακός μπήκε με ενέργεια και εμείς είχαμε ένα καταστροφικό πεντάλεπτο. Τους δώσαμε το μομέντουμ και ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με εμπειρία. Εμείς δεν το διαχειριστήκαμε και χάσαμε.

Σίγουρα όταν έχεις μία τέτοια διαφορά στο σπίτι σου και δεν την διαχειρίζεσαι έχεις κάνει λάθη. Μας πληγώνει, θέλαμε την νίκη και χειριστήκαμε λάθος κάποιες καταστάσεις. Πρέπει να ηρεμήσουμε να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να παλέψουμε. Υπήρχε πολύ μεγάλη θέληση αλλά πρέπει να διαχειριστούμε το θέλω μας".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΒΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ