ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βόβορας: "Ο Κασελάκης ήταν ο παίκτης κλειδί"

Ο Γιώργος Βόβορας φωνάζει στους παίκτες του Παναθηναϊκού σε αγώνα της EuroLeague 2020/21
Ο Γιώργος Βόβορας φωνάζει στους παίκτες του EUROKINISSI

Ο Γιώργος Βόβορας στάθηκε στην άμυνα της ομάδας του, αλλά και στην παρουσία του Λεωνίδα Κασελάκη, θέλοντας να τονίσει τα κλειδιά της νίκης επί της Αλμπα.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επικράτησε της Άλμπα Βερολίνου με 92-69, σε ένα παιχνίδι που μέχρι το 36' έμοιαζε... επικίνδυνο.

Ο τεχνικός των "πρασίνων" Γιώργος Βόβορας, στάθηκε στην άμυνα και τη σοβαρότητα της ομάδας του για 40 λεπτά, τονίζοντας πως αυτά ήταν το κλειδί της αποψινής νίκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ:

"Ήμασταν σοβαροί για 40 λεπτά. Το κλειδί ήταν η άμυνά μας. Η Άλμπα είναι μία ομάδα που παίζει εξαιρετικά τα βασικά του μπάσκετ. Σε μεγάλο βαθμό, ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Στην επίθεση είχαμε εξαιρετικό passing game, βρήκαμε ελεύθερα σουτ και φτάσαμε σε μία δίκαια νίκη.

Η Άλμπα παίζει χωρίς συναισθήματα. Είτε είναι μπροστά με 20 πόντους, είτε χάνει, θα παίξει το ίδιο. Πρέπει να παίζεις χωρίς συναισθήματα. Αυτό θέλουμε να πετύχουμε και γι' αυτό προσπαθούμε".

Όσον αφορά τους Κασελάκη και Μήτογλου: "Ο Ζακ Όγκαστ είναι εκτός αυτή την στιγμή. Δεν τον έχουμε. Κάποιες φορές επιλέγουμε τον Μήτογλου. Ο Κασελάκης στο προηγούμενο ματς δεν αγωνίστηκε, όμως σήμερα ήταν παίκτης κλειδί για εμάς".

Για την ενέργεια που έβγαλαν στο παρκέ: "Όπως εμείς έτσι και η Άλμπα είχε παράταση και ταξίδι. Δεν είμαστε κουρασμένοι. Σήμερα είχαμε 36 deflections, η πίεση πρέπει να βγαίνει στην άμυνα. Αν είσαι καλός εκεί, θα είσαι καλός και στην επίθεση. Από εκεί θα βρεις ρυθμό. Αν δεν έχεις άμυνα, δεν θα είσαι ανταγωνιστικός".

Τέλος, για το γήπεδο στον Βοτανικό: "Είναι πολύ σημαντικό. Ο Παναθηναικός αξίζει και δικαιούται να έχει δικό του γήπεδο, με όσα έχει προσφέρει στον αθλητισμό".

Από την άλλη, ο κόουτς της Άλμπα Βερολίνου, Αΐτο Ρενέσες τόνισε

"Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για αυτήν τη νίκη. Παίξανε πολύ καλά με πολύ ενέργεια. Δεχόμαστε αυτή την ήττα που προέκυψε με πολλούς πόντους εις βάρος μας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ