ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βόβορας: "Θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τα βήματα που πρέπει για τους τελικούς"

BASKET LEAGUE 2021-2022 / PLAY OFF /  -  (MEGAPRESS/  )
BASKET LEAGUE 2021-2022 / PLAY OFF / - (MEGAPRESS/ ) EUROKINISSI SPORTS

Πεπεισμένος πως η ομάδα του θα κάνει τα βήματα που πρέπει ώστε να είναι έτοιμη στους τελικούς παρουσιάστηκε ο προπονητής των πρασίνων, Γιώργος Βόβορας μετά από τη νίκη επί του Άρη στο Αλεξάνδρειο.

Ο Παναθηναϊκός έκανε με άνεση το 2-0 απέναντι στον Άρη και προκρίθηκε στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος εκεί όπου τον περιμένει η Λάρισα. Ο προπονητής των πρασίνων, Γιώργος Βόβορας έδειξε πίστη πως η ομάδα του θα ξεπεράσει και το εμπόδιο των Θεσσαλών και θα κάνει "τα σωστά βήματα" προκειμένου να φτάσει στους τελικούς.

Παράλληλα τόνισε για το παιχνίδι πως όταν η ομάδα του πήρε τις σωστές αποφάσεις και έπαιξε άμυνα, απέκτησε και τον έλεγχο του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Βόβορα:

"Σίγουρα περιμέναμε μία αντίδραση από τον Άρη. Ξεκίνησε πολύ καλά και πολύ δυνατά. Νομίζω όμως πως στη συνέχεια βρήκαμε καθαρό μυαλό, είχαμε καλές αποφάσεις και ελέγξαμε το παιχνίδι μέσα από την άμυνά μας φτάνοντας δίκαια στη νίκη. Πλέον κοιτάμε την επόμενη μέρα".

Για την Λάρισα: "Έχουμε μία μέρα να ξεκουραστούμε και μετά βάζουμε στόχο τη Λάρισα. Έδειξαν εξαιρετική εικόνα στο δεύτερο γύρο. Νομίζω θα είμαστε έτοιμοι, θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει ώστε να κάνουμε τα βήματα που πρέπει και να παρουσιαστούμε έτοιμοι στους τελικούς".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ