ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βόβορας: "Σφίξιμο ο Μποχωρίδης, θα παίξει με την Εφές ο Μακ"

Ο Γιώργος Βόβορας σε προπόνηση του Παναθηναϊκού την σεζόν 2020/21
Ο Γιώργος Βόβορας σε προπόνηση του Παναθηναϊκού την σεζόν 2020/21 EUROKINISSI

Για το πρόβλημα του Λευτέρη Μποχωρίδη που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στο ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τον Σέλβιν Μακ που θα παίξει απέναντι στην Αναντολού Εφές μίλησε ο Γιώργος Βόβορας.

Λίγη ώρα μετά από την άνετη επικράτηση του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ για την Basket League, ο Γιώργος Βόβορας εξήγησε γιατί δεν αγωνίστηκε απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ο Λευτέρης Μποχωρίδης, πριν εξηγήσει ότι περιμένει από τον Σέλβιν Μακ να είναι έτοιμος για το ματς της Παρασκευής (13/11 στις 21:00) με την Αναντολού Εφές.

"Ο Μποχωρίδης αισθάνθηκε ένα σφίξιμο και θεωρήσαμε ότι έπρεπε να τον προστατεύσουμε. Έχω πει πολλές φορές ότι πρέπει να έχουμε τους παίκτες μας ετοιμοπόλεμους. Η σεζόν είναι πολύ μεγάλη και ο Δίπλαρος είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας δώσει λεπτά" είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε: "Ο Μακ έρχεται από αποχή αλλά είναι σε καλή κατυάσταση. Θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί, αλλά θα μας βοηθήσει στο ματς της Παρασκευής γιατί χρειαζόμαστε την εμπειρία του".

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο Βόβορας είπε πως: "Το ματς με την ΤΣΣΚΑ ήταν ένα καλό μάθημα για την αμυντική μας νοοτροπία, δεν πήραμε καλό βαθμό και μέσα σε 48 ώρες είχαμε άλλο ματς και νέους στόχους. Κάναμε 35 deflections που είναι πολύ καλό νούμερο, βρήκαμε πόντους στον αιφνιδιασμό και γυρίσαμε την μπάλα. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ