ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Σε δύσκολη θέση ο Γιώργος Βόβορας

Ο Γιώργος Βόβορας στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα
Ο Γιώργος Βόβορας στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα EUROKINISSI

Η ήττα, πολύ περισσότερο όμως η εικόνα, από το Λαύριο φέρνει πλέον σε δύσκολη θέση τον Γιώργο Βόβορα. Επισφαλής, για πρώτη φορά φέτος, η παραμονή του στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Η ήττα από το Λαύριο ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά κακών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων τον τελευταίο καιρό για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Η εικόνα και το αρνητικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League μεγάλωσε τον προβληματισμό εντός του τριφυλλιού, σε τέτοιο βαθμό που πλέον είναι ορατό το ενδεχόμενο για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Η θέση του Γιώργου Βόβορα στον πάγκο των πρασίνων κρίνεται πλέον επισφαλής. Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, εντός του οργανισμού του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ υπάρχει προβληματισμός σε τέτοιο βαθμό που προέκυψαν σκέψεις περί αντικατάστασής του.

Δίχως να υπάρχει όμως ειλημμένη απόφαση ή ξεκάθαρη τάση για διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές για μια σειρά από λόγους. Όπως και να έχει, η ουσία έχει να κάνει με το γεγονός πως πλέον έχει προκύψει... θέμα αναφορικά με την παρουσία του 43χρονου τεχνικού στην τεχνική ηγεσία του τριφυλλιού για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Η ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΒΟΒΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ

Ο κόουτς Βόβορας από την πλευρά του μετά το ματς ζήτησε συγγνώμη για την ήττα, αλλά κυρίως για την εικόνα της ομάδας του, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

"Δεν έχουμε να πούμε πολλά πράγματα. Στο δεύτερο ημίχρονο η εμφάνισή μας ήταν απαράδεκτη. Μόνο συγνώμη μπορούμε να πούμε για την εικόνα που είχαμε. Δεν αρμόζει στην προσπάθεια που γίνεται και εάν δεν αλλάξουμε πάρα πολλά πράγματα δεν θα έχει θετικό πρόσημο.

Περισσότερο στο πνευματικό κομμάτι και στην σκληράδα που θέλουμε να βγάλουμε. Ήταν μια απαράδεκτη εμφάνιση την οποία πρέπει να αφήσουμε γρήγορα πίσω και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι της EuroLeague"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ