ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βόβορας για Σέλβιν Μακ: "Πιστεύω πως θα μας βοηθήσει πολύ"

Ο Γιώργος Βόβορας στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε για την EuroLeague
Ο Γιώργος Βόβορας δίνει εντολές στους παίκτες του EUROKINISSI

Επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον Σέλβιν Μακ ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας, που έμεινε ευχαριστημένος από την μαχητικότητα της ομάδας του απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Την απόκτηση του Σέλβιν Μακ επιβεβαίωσε ο Γιώργος Βόβορας στη συνέντευξη Τύπου μετά από τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού στάθηκε στη μαχητικότητα της ομάδας του απέναντι σε έναν αντίπαλου από το υψηλότερο επίπεδο της EuroLeague, έδωσε συγχαρητήρια στους Ρώσους για την επικράτησή τους και έστειλε μήνυμα για τη συνέχεια της σεζόν την οποία χαρακτήρισε μαραθώνιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Βόβορας:

"Νομίζω πως κάναμε σπουδαία προσπάθεια απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα με ποιότητα και μέγεθος. Προσπαθήσαμε δύο φορές για την ανατροπή, από το -15 και από το -17 και ήμασταν κοντά στο να ισοφαρίσουμε. Εκεί δείξαμε και τη δική μας ποιότητα, ενώ είχαμε και τον έλεγχο των ριμπάουντ. Το σημαντικότερο ήταν ότι παλέψαμε, όμως στο πρώτο δεκάλεπτο τα τρίποντά μας δεν ήταν επιτυχημένα. Στη δεύτερη περίοδο δεν ελέγξαμε ριμπάουντ και ρακέτα. Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος, είναι μια μεγάλη σεζόν, ένας μαραθώνιος και πιστεύουμε ότι ο Σέλβιν Μακ θα μας βοηθήσει πολύ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ