ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βόβορας: "Έχουμε την καρδιά του πρωταθλητή και θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τα σκήπτρα"

Βόβορας: "Έχουμε την καρδιά του πρωταθλητή και θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τα σκήπτρα"
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στους τελικούς της Stoiximan Basket League και ο προπονητής του, Γιώργος Βόβορας δήλωσε πως η άμυνα είναι το κύριο χαρακτηριστικό που θα πρέπει να έχει η ομάδα του αν θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο.

Ο Παναθηναϊκός συμπλήρωσε το ζευγάρι του τελικού της Stoiximan Basket League. Οι πράσινοι χρειάστηκαν το πέμπτο παιχνίδι για να περάσουν το εμπόδιο της πολύ μαχητικής Λάρισας της οποίας επιβλήθηκαν με 89-43.

Ο προπονητής των πρασίνων, Γιώργος Βόβορας στάθηκε στην άμυνα, το στοιχείο που θεωρεί πιο σημαντικό προκειμένου να διεκδικήσει η ομάδα του τον τίτλο του πρωταθλητή. Παράλληλα δεν παρέλειψε να συγχαρεί τη Λάρισα η οποία, όπως ανέφερε "αξίζει τον σεβασμό".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Βόβορα:

"Συγχαρητήρια στη Λάρισα έκανε πολύ καλή σειρά. Είναι μία ομάδα δουλεμένη που αξίζει τον σεβασμό. Βγάλαμε αντίδραση το θέλαμε πολύ και βγάλαμε επιθυμία. Είναι ο μόνος δρόμος να πάμε στους τελικούς. Να παλέψουμε κάθε κατοχή και να πάμε με αυτή τη νοοτροπία στους τελικούς.

Θεωρώ πως η ομάδα έχει ταλέντο στην επίθεση και πρέπει να εστιάσουμε στην άμυνα. Αν η άμυνα είναι καλή μπορείς να βρεις τρόπους να σκοράρεις. Αν η άμυνα είναι καλά έχεις πιθανότητες. Σήμερα παίξαμε ένα τελικό αλλά θέλω να πω πως είμαστε πρωταθλητές. Έχουμε την καρδιά του πρωταθλητή και θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τα σκήπτρα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ