ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βόβορας: "Δεν ματσάραμε την ενέργεια του Ολυμπιακού και μετά ήρθαν νεύρα"

BASKET LEAGUE 2021-2022 / PLAY OFF / 1  /  -  (  / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE 2021-2022 / PLAY OFF / 1 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην ενέργεια που έβγαλε στο παρκέ ο Ολυμπιακός την οποία δεν κατάφεραν να ματσάρουν οι πράσινοι στάθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας σε δηλώσεις του μετά από τη λήξη του ματς.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πίσω στη σειρά των τελικών με 1-0 έπειτα από τη νίκη του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. Οι πράσινοι έπεσαν θύματα του κακού πρώτου δεκαλέπτου τους, κάτι που τόνισε και ο προπονητής τους, Γιώργος Βόβορας σε δηλώσεις του.

Ο Έλληνας τεχνικός επισήμανε πως η ομάδα του δεν μάτσαρε την ενέργεια του αντιπάλου και έδειξε νευρικότητα στη συνέχεια. Παράλληλα τόνισε πως η άμυνα θα είναι κλειδί για τα επόμενα ματς και πως όλοι πρέπει να παίξουν καλά προκειμένου ο Παναθηναϊκός να πάρει νίκες στα επόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Βόβορα:

"Στο πρώτο μισό είχαμε τρία άσχημα πεντάλεπτα. Προσπαθήσαμε να παίξουμε σωστά στην επίθεση. Δεν ματσάραμε την ενέργεια του Ολυμπιακού, μετά ήρθαν νεύρα. Σίγουρα όταν βλέπεις τον αντίπαλο να σκοράρει έτσι πάει κάτι λάθος. Δεν βρήκαμε καλές επιλογές, χάσαμε το καθαρό μυαλό. Στην συνέχεια προσπαθήσαμε να παίξουμε άμυνα αλλά είχε ξεφύγει το ματς.

Σε μία σειρά τελικών μετράνε όλα. Στο δεύτερο θα παίξουμε με μεγαλύτερη ένταση. Το κλειδί είναι η ένταση μας και από αυτή κα θα βρούμε επιλογές στην επίθεση. Η ομάδα έχει δείξει πως αν παίξει σωστή άμυνα και κάνουμε καλές επιλογές στην επίθεση μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Για να κερδίσεις τον Ολυμπιακό πρέπει όλοι να είναι καλοί".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ