Βουγιούκας: “Χάρηκα για τον Πεδουλάκη”

Ο Ίαν Βουγιούκας μίλησε για την πρόσληψη του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο του Παναθηναϊκού, αναλύοντας τα προσόντα του Έλληνα τεχνικού.
“Ο κόουτς είναι ένας άνθρωπος που έχει μια ιδιαίτερη φιλοσοφία για το μπάσκετ. Αρέσκεται στο παιχνίδι μέσα στη ρακέτα, μεταφέροντας την μπάλα πολλές φορές στο καλάθι, έχοντας αυτό ως πρώτη του επιλογή.
Επίσης τον ενδιαφέρει ιδιαιτέρως η άμυνα, όπου ρίχνει μεγάλο βάρος στις ομάδες που προπονεί”, είπε αρχικά στην εφημερίδα “Πράσινη” και συνέχισε:
“Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, που του αρέσει να δουλεύει με νέα παιδιά. Είναι σημαντικό να ξέρει ένας αθλητής Έλληνας και νέος που θα έρθει στον Παναθηναϊκό πως θα τον στηρίξει ο προπονητής του.
Προσωπικά μπορώ να πω ότι χαίρομαι που θα είναι στην ομάδα, καθώς έχουμε δουλέψει στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία και με άριστη συνεργασία”.
Αξίζει να σημειώσουμε πως Βουγιούκας και Πεδουλάκης συνεργάστηκαν για μία σεζόν μαζί στο Ρέθυμνο.