ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: "Δεν έχουμε ενημερωθεί για τον Βοτανικό"

Πανοραμική φωτογραφία από το οικόπεδο στον Βοτανικό, στο οποίο θα κατασκευαστεί το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού
Πανοραμική φωτογραφία από το οικόπεδο στον Βοτανικό EUROKINISSI

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κατέστησε σαφές πως δεν έχει κάποια ενημέρωση αναφορικά με την κατασκευή κλειστού γηπέδου μπάσκετ στον Βοτανικό.

Λίγες ώρες μετά τις ανακοινώσεις από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τον Ερασιτέχνη και τις δηλώσεις των εμπλεκόμενων φορέων για την κατασκευή του νέου γηπέδου στον Βοτανικό, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας τονίζει ότι δεν έχει κάποια ενημέρωση για το ενδεχόμενο κατασκευής κλειστού γηπέδου μπάσκετ στην ευρύτερη περιοχή.

Χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίου γινόταν λόγος πως τις επόμενες μέρες θα υπάρξει επαφή με την ΚΑΕ ώστε να γίνει γήπεδο μπάσκετ σε όμορο οικόπεδο, μέχρι 300 μέτρα πιο μακριά, με τον Δήμο να αναλαμβάνει τα έξοδα. Βέβαια η ΚΑΕ έσπευσε να τονίσει πως δεν έχει την παραμικρή ενημέρωση.

Αναλυτικά:

"Με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα στα ΜΜΕ, αλλά και στα social media σχετικά με την κατασκευή Κλειστού Γηπέδου Μπάσκετ για την ομάδα μας κάπου στον Βοτανικό, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν έχει ενημερωθεί ούτε από τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, ούτε από τον Δήμο Αθηναίων, ούτε από κάποιον άλλον για το περιεχόμενο του μνημονίου που υπεγράφη σήμερα, αλλά ούτε και για τις προθέσεις του Δήμου Αθηναίων.

Επιφυλασσόμαστε για την επίσημη τοποθέτησή μας όταν και αν ενημερωθούμε".

Θυμίζουμε πως πριν από μερικές ημέρες το SPORT24 είχε καταγράψει τα δεδομένα αναφορικά με το γήπεδο μπάσκετ του συλλόγου, εξηγώντας πως το όμορο οικόπεδο "δείχνει" το ΟΑΚΑ για το μπάσκετ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ