ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Βίρτους Μπολόνια: Ο Σκαριόλο ξεκαθάρισε πως ο Λούντμπεργκ είναι εκτός πλάνων

Βίρτους Μπολόνια: Ο Σκαριόλο ξεκαθάρισε πως ο Λούντμπεργκ είναι εκτός πλάνων
VIRTUS BASKETBALL BOLOGNA

Η διοίκηση της Βίρτους Μπολόνια θέλει να βάλει τέλος στη συνεργασία της με τον Ίφε Λούντμπεργκ, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα για τη νέα σεζόν, όπως παραδέχθηκε ο Σέρτζιο Σκαριόλο.

Η Βίρτους Μπολόνια δεν υπολογίζει τον Ίφε Λούντμπεργκ για τη σεζόν 2023/24 και ψάχνει τρόπο να απεμπλακεί από το συμβόλαιό του. Όπως δήλωσε ο Σέρτζιο Σκαριόλο στη διάρκεια συνένετυξης Τύπου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, πρόκειται για απόφαση της διοιήκησης του κλαμπ και όχι δική του.

"Η απόφαση είναι της διοίκησης. Υπήρξε επικοινωνία, θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Προπονείται με επαγγελαμτισμό και σοβαρότητα, όπως έκανε πάντα.

Υπάρχουν αποφάσεις που σχετίζονται με την ισορροπία των διαθέσιμων πόρων. Δεν έχει σημασία ποιος παίρνει αυτές τις αποφάσεις, πρέπει να προσαρμοστείς να είσαι ενωμένος. Η εσωτερική διαμάχη είναι εσωτερική, η εξωτερική επικοινωνία πρέπει να είναι συμπαγής.

Περιμένουμε τον Πολονάρα και τον Παγιόλα (να ενσωματωθούν στην προετοιμασία). Ο Ντόμπριτς θα πάρει μερικές ημέρες παραπάνω. Ο Λούντμπεργκ δεν θεωρείται μέλος του ρόστερ της πρώτης ομάδας, οπότε δεν πιάνεται ως απουσία", είπε ενδεικτικά επί του θέματος ο πολύπειρος τεχνικός.

TAGS ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ EUROLEAGUE ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ