ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βιλντόσα: “Θα ήθελα να μείνω εδώ για πολλά χρόνια”

KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ο Λούκα Βιλντόσα σε συνέντευξή του σε σερβικό Μέσο, εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια.

Ο Ολυμπιακός τερμάτισε τρίτος στο Final Four της EuroLeague στο Άμπου Ντάμπι και μετά το τέλος αυτού ο Λούκα Βιλντόσα έδωσε συνέντευξη στην meridiansport, όπου ρωτήθηκε για την επόμενη ημέρα.

Ο έμπειρος γκαρντ δεν έκρυψε την επιθυμία του να παραμείνει για πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό, λέγοντας πως απολαμβάνει το μπάσκετ.

“Δεν σκέφτομαι τόσο πολύ το μέλλον, αλλά έχουμε συμβόλαιο εδώ. Θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι, αλλά θέλω να μείνω. Απολαμβάνω ξανά το μπάσκετ, αυτή είναι μία νικήτρια ομάδα και ελπίζω ότι μπορούμε να πάμε πάλι στο Final Four. Θα ήθελα να μείνω εδώ για πολλά χρόνια, αγαπώ την Αθήνα, τους ανθρώπους στην ομάδα και προσπαθώ να απολαμβάνω το μπάσκετ”, ήταν τα λόγια του Βιλντόσα.

Όσο για τους τελικούς με τον Παναθηναϊκό: “Το κίνητρο είναι πάντα εκεί, στην Ελλάδα είναι όπως στην Σερβία, η αντιπαλότητα ανάμεσα σε Παρτίζαν και Ερυθρό Αστέρα είναι πολύ παρόμοια με αυτό που μας περιμένει. Οι οπαδοί ειδικά τρελαίνονται, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Σερβία. Πρέπει να δείξουμε σεβασμό στους οπαδούς, στη λίγκα και να νικήσουμε”.

Για τον ημιτελικό με τη Μονακό: “Παίξαμε άσχημα για 40 λεπτά στον ημιτελικό. Κάναμε σπουδαία δουλειά στην κανονική περίοδο, ήρθαμε εδώ και όταν ήταν η ώρα να τελειώσουμε την δουλειά δεν εμφανιστήκαμε. Έπαιξαν καλύτερα από εμάς και άξιζαν να είναι στον τελικό”.

Συνέχισε λέγοντας: “Πονάει, νιώθω ακόμα αυτή την ήττα, είμαι θυμωμένος για αυτό, δεν μπορούσα να κοιμηθώ, αλλά αυτός είναι ο αθλητισμός”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ