ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βιλντόσα: "Δεν αισθάνομαι πόνο, αλλά φοβάμαι κάποιες κινήσεις"

Βιλντόσα: "Δεν αισθάνομαι πόνο, αλλά φοβάμαι κάποιες κινήσεις"
EUROKINISSI

Ο Λούκα Βιλντόσα μίλησε στη NOVA αναφορικά με τα αίτια της ήττας του Παναθηναϊκού AKTOR από τη Ζάλγκιρις, ενώ εξήγησε σε τι κατάταση βρίσκεται ο ίδιος μετά την επέμβαση που έκανε στον έξω μηνίσκο.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR δεν εξετέλεσε την εκτός έδρας αποστολή του στο Κάουνας, γνωρίζοντας ήττα με 80-68 από τη Ζάλγκιρις. Ο Λούκα Βιλντόσα μίλησε στην κάμερα της NOVA και εξήγησε τι πήγε στραβά για το τριφύλλι, ενώ ακόμα αναφέρθηκε στην δική του κατάσταση, μετά το χειρουργείο που έκανε στον έξω μηνίσκο.

"Δεν ματσάραμε την ενέργεια της Ζάλγκιρις στο παρκέ. Έπαιξαν με πολλές επαφές και εμπειρία. Έπαιζαν στο σπίτι τους και έπρεπε να δείξουν τι είδους ομάδα είναι. Έκαναν έναν πολύ καλό παιχνίδι και δεν μπορέσαμε να ματσάρουμε την ενέργειά τους.

Ήμασταν σταθεροί στην άμυνα, αλλά η Ζάλγκιρις θριάμευσε στα ριμπάουντ. Εμείς δεν τα καταφέραμε. Αφήσαμε τους σέντερ μας να παλεύουν μόνοι τους για τα ριμπάουντ. Πρέπεπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Ξέρω ότι δεν παίζουμε και τόσο καλά εκτός έδρας, όμως παραμένουμε τρίτοι στην EuroLeague. Πρέπει να δείξουμε τη ομάδα είμαστε.

Η κατάστασή μου βελτιώνεται. Απόψε το γόνατό μου ήταν στο 80% θα έλεγα. Δεν αισθάνομαι πόνο, αλλά φοβάμαι κάποιες κινήσεις. Δεν έχω την ίδια δύναμη με το άλλο πόδι. Αυτό φυσικά αλλάζει το σουτ μου. Μετά από 23 μέρες που δεν είχα πιάσει μπάλα, είναι δύσκολο γοα μένα να είμαι στο γήπεδο και να τελειώνω όλες τις φάσεις. Θα επανέλθω όμως σήμερα", ανέφερε αναλυτικά ο Αργεντινός γκαρντ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ