ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ

Βιλερμπάν: Πήρε τον τίτλο, αλλά χάνει τους ηγέτες της

EUROLEAGUE /  -  (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Βιλερμπάν δημιούργησε υπεραξίες τη φετινή σεζόν, τις οποίες δεν μπορεί να πληρώσει. Γι αυτό, ο γαλλικός σύλλογος θα αποχαιρετήσει μερικά από τα βασικά στελέχη της.

Η Βιλερμπάν πανηγύρισε το βράδυ του Σαββάτου 25 Ιουνίου την κατάκτηση του τίτλου στην LNB, σε βάρος της Μονακό. Η ομάδα του Τόνι Πάρκερ έκανε το three peat στη Γαλλία, δημιουργώντας υπεραξία για αρκετούς από τους βασικούς παίκτες της. Πλέον όμως, δεδομένου πως ο ετήσιος προϋπολογισμός δεν πρόκειται να ανέβει σημαντικά για να καλύψει αυτές τις υπεραξίες, άπαντες γνωρίζουν πως αρκετά από τα αστέρια της θα καταλήξουν σε ανταγωνιστές.

Το αυτό επιβεβαίωσε κι ο Τόνι Πάρκερ σε δηλώσεις που έκανε μετά από το φινάλε του Game 5 των τελικών της LNB. Κατά βάση, η καμπάνα χτυπά για τον Έλι Οκόμπο και τον Κρις Τζόουνς, για τους οποίους δεν υπάρχει τρόπος... ανατροπής και παραμονής.

Σε ό,τι αφορά στον Βίκτορ Γουεμπανιάμα, τώρα, πολλά θα εξαρτηθούν από τον ρόλο που θα του προταθεί. Δεν είναι κρυφό άλλωστε πως ο 18χρονος φόργουορντ θέλει απλά να... παίξει την επόμενη σεζόν προκειμένου να "κλειδώσειο το Νο1 του NBA Draft του 2023. Κάτι που μοιάζει αμφίβολο ότι μπορεί να γίνει στο Astroballe.

TAGS ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ EUROLEAGUE ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ