ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ

Βιλερμπάν: Ο Ζοφρί Λοβέρν είναι το νέο "χτύπημα" του Τόνι Πάρκερ

EUROLEAGUE 2021-2022 /  -   (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2021-2022 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά τον Νάντο Ντε Κολό, η Βιλερμπάν ήρθε σε συμφωνία με ακόμη έναν διεθνή αθλητή. Ο λόγος για τον Ζοφρί Λοβέρν, που επιστρέφει στη Γαλλία μετά από δέκα χρόνια.

Η Βιλερμπάν θέλει να διεκδικήσει επί ίσοις όροις μια θέση στην οκτάδα της επόμενης σεζόν στην EuroLeague, ξεκινώντας πολύ δυναμικά την δραστηριότητα στην offseason. Γι αυτό κιόλας έσπευσε να υπογράψει για την επόμενη διετία τον Νάντο Ντε Κολό, σε μια κίνηση που δημιούργησε μπόλικο θόρυβο στην Ευρώπη.

Ο Τόνι Πάρκερ δεν μένει όμως εκεί, αφού έπεισε ακόμη έναν διεθνή αθλητή να επιστρέψει στη Γαλλία. Ο λόγος για τον Ζοφρί Λοβέρν, ο οποίος σύμφωνα με το BasketNews έδωσε τα χέρια με τη Βιλερμπάν προκειμένου να μετακομίσει στο Astroballe. Έτσι, ο 31χρονος σέντερ θα ξαναπαίξει μπροστά στο κοινό της πατρίδας του (σε διασυλλογικό επίπεδο) για πρώτη φορά μετά από το 2011/12 -τότε ως παίκτης της Σαλόν.

Στα χρόνια που ακολούθησαν, έκανε σπουδαία πράγματα σε Βαλένθια, Παρτίζαν, Χίμκι, Φενέρμπαχτσε και Ζάλγκιρις, περνώντας επίσης μια τριετία στο ΝΒΑ.

TAGS ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΓΑΛΛΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ