ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ

Βιλερμπάν: Απέκτησε τον Άντονι Πολάιτ για δύο χρόνια

Florida State guard Anthony Polite (2) plays against Purdue during the first half of an NCAA college basketball game in West Lafayette, Ind., Tuesday, Nov. 30, 2021. (AP Photo/Michael Conroy)
Florida State guard Anthony Polite (2) plays against Purdue during the first half of an NCAA college basketball game in West Lafayette, Ind., Tuesday, Nov. 30, 2021. (AP Photo/Michael Conroy) 2022 AP PHOTO/MICHAEL CONROY

Τον 25χρονο Ελβετό γκαρντ, Άντονι Πολάιτ έκανε δικό της η Βιλερμπάν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο γαλλικό πρωτάθλημα και την EuroLeague.

Παίκτης της Βιλερμπάν θα είναι για την επόμενη διετία ο 25χρονος Ελβετός γκαρντ, Άντονι Πολάιτ που αγωνίστηκε στο Florida State University και στο NCAA, με την γαλλική ομάδα να ενημερώνει με σχετική ανακοίνωση. Η ομάδα του Τι Τζέι Πάρκερ πρόσθεσε βάθος στην γραμμή των περιφερειακών της με τον Πολάιτ ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην EuroLeague.

Τη δεδομένη στιγμή ο Πολάιτ αγωνίζεται στο Summer League του ΝΒΑ με την φανέλα των Σπερς και θα γίνει σύντομα κάτοικος Λιόν για χάρη της Βιλερμπάν.

TAGS ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ