ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βεζένκοβ στην Game Night: "Ανταμείφθηκαν οι κόποι μας, να συνεχίσουμε"

Βεζένκοβ στην Game Night: "Ανταμείφθηκαν οι κόποι μας, να συνεχίσουμε"
PRINTSCREEN

Ο Σάσα Βεζένκοβ στις δηλώσεις του στην Game Night και τον Παντελή Διαμαντόπουλο μίλησε για το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού και έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 93-74 του Παναθηναϊκού, έκανε το 3-0 και κατέκτησε το πρωτάθλημα. Ο Σάσα Βεζένκοβ στις δηλώσεις του στην Game Night και τον Παντελή Διαμαντόπουλο αναφέρθηκε στην επιτυχία των ερυθρόλευκων, αλλά έδωσε και το σύνθημα για την επόμενη χρονιά.

Οι δηλώσεις του Βεζένκοβ:

Για το αν ήταν εύκολο το 3-0: "Δεν είναι εύκολο όταν ένα είναι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, είναι ιδιαίτερα παιχνίδια. Στα πρώτα δύο παιχνίδια δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε, πέρα από κάποια 10λεπτα, σήμερα δεν μπήκαμε καλά. Πάλι ένα πεντάλεπτο-δεκάλεπτο έκρινε το παιχνίδι. Χαρούμενος που κερδίσαμε, ανταμείφθηκαν οι κόποι μας. Να δουλέψουμε, να το χαρούμε και να συνεχίσουμε".

Για την επόμενη χρονιά: "Σίγουρα αρχίζει ζόρι μεγαλύτερο, θα περιμένουν περισσότερα από μας. Θα το χαρούμε γιατί το αξίζαμε, δουλέψαμε πολύ. Είχαμε κάποιες καλές και κάποιες κακές στιγμές. Πρέπει να σκεφτόμαστε και για του χρόνου, θέλουμε να συνεχίζουμε".

Για την φετινή χρονιά: "Όταν ξεκινήσαμε το δυσκολότερο ήταν το Κύπελλο, ήταν ένα παιχνίδι. Μας ξεκλείδωσε, μας έδωσε ενέργεια. Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν ο ημιτελικός του F4, πονέσαμε πολύ, το σκεφτόμασταν για εβδομάδες. Αυτός ο τίτλος μας δίνει χαρά, κουράγιο να συνεχίσουμε και είμαστε χαρούμενοι".

Για την φετινή του εμφάνιση: "Προσπάθησα να δίνω το 100% να βοηθάω την ομάδα, είμαι ευγνώμων στην ομάδα, τον κόουτς, τους προέδρους. Στους φροντιστές, τους φυσιοθεραπευτές. Με αγκάλιασε, με στήριξε, θέλω να νιώθω σαν οικογένεια. Είμαι χαρούμενος για όλους".

Δείτε την Game Night για την κατάκτηση του πρωταθλήματος απ' τον Ολυμπιακό:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ