STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Βεζένκοβ: "Πάμε την Παρασκευή με τη στήριξη του κόσμου για τον τελευταίο μας στόχο"

Ο Σάσα Βεζένκοβ με την φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Σάσα Βεζένκοβ με την φανέλα του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Έτοιμος για το πρωτάθλημα, έτοιμος για τον μεγαλύτερο στόχο της σεζόν, δήλωσε ο Σάσα Βεζένκοβ μετά από το 2-0 του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στους τελικούς της Stoiximan Basket League.

Χαρούμενος για το 2-0 της ομάδας του, αλλά και έτοιμος για την τρίτη νίκη που θα στέψει τον Ολυμπιακό πρωταθλητή δήλωσε ο Σάσα Βεζένκοβ στο ΟΑΚΑ. Ο παίκτης των ερυθρόλευκων έστειλε το μήνυμά του προς τον κόσμο της ομάδας του Πειραιά, με τον οποίο θέλει να πανηγυρίσει την επίτευξη του μεγαλύτερου στόχου της χρονιάς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παίκτης του Ολυμπιακού στην ΕΡΤ:

"Στην δεύτερη περίοδο δεν ανταποκριθήκαμε. Ξέραμε πως ο Παναθηναϊκός θα μπει παθιασμένος στο ματς. Στο δεύτερο δεκάλεπτο παραδώσαμε πνεύμα και τελικά κάναμε το χειρότερό μας ημίχρονο. Μπήκαμε καλά στο τρίτο δεκάλεπτο και το κλειδί ήταν στην άμυνά μας, περιορίσαμε τον Παναθηναϊκό. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ αλλά η άμυνά μας έσφιξε. Γίναμε λιγότερο προβλέψιμοι. Αφήσαμε τον Παναθηναϊκό στο πρώτο μισό να μας δείρει μπασκετικά.

Κάναμε απλά το 2-0 και πλέον μας μένει μία νίκη. Πρέπει να πάμε την Παρασκευή με τη στήριξη του κόσμου. Είναι μία νίκη, είμαστε 40 μακριά από το πρωτάθλημα. Δεν είναι ίδιος ο Ολυμπιακός, μετά από 10 μήνες όλες οι ομάδες είναι διαφορετικές. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι να ανταποκριθούμε στα δύσκολα και να πάρουμε το ματς. Η δίψα υπάρχει από την αρχή, 2,5 χρόνια δεν διεκδικούσαμε τίτλους και σεβαστήκαμε την απόφαση της διοίκησης Πήραμε το Κύπελλο και αυτός είναι ο τελευταίος μας στόχος".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΕΖΕΝΚΟΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ