ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βεζένκοβ: "Παλέψαμε, αλλά αυτό που μένει είναι η ήττα"

Ο Σάσα Βεζένκοβ με αντίπαλο τον Κούριτς
Ο Σάσα Βεζένκοβ με αντίπαλο τον Κούριτς EUROKINISSI

Ο Σάσα Βεζένκοβ εξήγησε πως η καλή εμφάνιση δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ικανοποιημένο στον Ολυμπιακό, αφού η ήττα είναι αυτό που έμεινε για τους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός λύγισε στην παράταση από την Μπαρτσελόνα, αδυνατώντας να πάρει μια πραγματικά μεγάλη εκτός έδρας νίκη. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Σάσα Βεζένκοβ μίλησε στην κάμερα της NOVA, εξηγώντας πως η μαχητικότητα στην άμυνα είναι μεν κάτι θετικό, δεν μπορεί όμως να αφήσει κανέναν ικανοποιημένο το γεγονός πως χάθηκε αυτό το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:

"Δεν είναι τόσο απλοϊκά όσο μπορεί να φαίνονται. Αν παίρναμε το ριμπάουντ, θα παίρνεμ τις βολές κλπ. Με το "αν" δεν κερδίζεις κάτι. Χάσαμε κάποιες μάχες στο τέλος, χάσαμε κάποιες κατοχές στο τέλος. Αμυντικά παλέψαμε. Πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα αυτό το παιχνίδι γιατί ακολουθεί ένας αγώνας με μια ομάδα (Ζάλγκιρις), που είναι πάρα πολύ επικίνδυνη. Παίχτηκε ένα παιχνίδι με πολλές επαφές και ξύλο στις δύο πλευρές, είναι κάποιες μικρές καταστάσεις. Όπως είπα και πριν, παλέψαμε πολύ, αλλά αυτό που μένει είναι η ήττα, το αποτέλεσμα.

Δεν κάναμε κάτι πολύ καλά για να κερδίσουμε. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε. Η μαχητικότητα στην άμυνα και ότι κρατήσαμε μια τόσο καλή ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα σε χαμηλή παραγωγικότητα είναι θετικά, αλλά πρέπει να δουλέψουμε στην επίθεση γιατί δεν έχουμε δείξει αυτά που πρέπει, ως φιλοσοφία κιόλας του προπονητή μας.

Είδα κάποιους φίλους, κρατάω τις σχέσεις με τους ανθρώπους που γνώρισα εδώ. Σίγουρα δεν ήταν όλα μόνο όμορφες στιγμές, αλλά θέλω να κρατάω μόνο τα καλά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ