ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βεζένκοβ: "Κοιτάξτε πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπίζεις τέτοιες ομάδες, εντελώς διαφορετικό το Final Four"

Ο Σάσα Βεζένκοβ στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού
Ο Σάσα Βεζένκοβ στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS

Ο Σάσα Βεζένκοβ στις δηλώσεις του στη NOVA μίλησε για τις δυσκολίες της σειράς με τη Φενέρμπαχτσε και τόνισε πως το Final Four είναι εντελώς διαφορετική ιστορία.

Ο Ολυμπιακός με το 3-2 επί της Φενέρμπαχτσε προκρίθηκε στο Final Four της EuroLeague στο Κάουνας. Ο εκ των πρωταγωνιστών, Σάσα Βεζένκοβ, με δηλώσεις του στη NOVA αναφέρθηκε στις δυσκολίες της σειράς και αναφέρθηκε στη διαφορετικότητα του Final Four.

Αναλυτικά ο δηλώσεις του Βεζένκοβ:

"Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος για όλα τα παιδιά. Ήταν ένα όμορφο ταξίδι στην regular season, αλλά δεν τελειώνει εκεί. Τα playoffs είναι εντελώς διαφορετικό συναίσθημα. Νομίζω ότι η τακτική της Φενέρ πήγε περισσότερο στο μυαλό μας. Σταματήσαμε να κάνουμε αυτά που κάναμε καλά, και ξέραμε ερχόμενοι σε αυτό το παιχνίδι ότι πρέπει να παίξουμε σκληρή άμυνα, να τρέξουμε μπροστά στον κόσμο μας και νομίζω τα καταφέραμε.

Μία δύσκολη σειρά, ξεχνάμε κάποιες φορές, αλλά κοιτάξτε ποιοι είναι στη Φενέρ, κοιτάξτε τον προπονητή της, τους παίκτες της και πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπίζεις τέτοιες ομάδες ειδικά σε μία τέτοια σειρά αγώνων. Θέλω να τους συγχαρώ για την προσπάθεια Δώσαμε το 100% για να είμαστε στο Κάουνας".

Για το Fina Four: "Θα περιμένουμε ποιες ομάδες θα είναι εκεί. Το Final Four είναι εντελώς διαφορετικό συναίσθημα, το ζήσαμε πέρσι με τον πιο δύσκολο τρόπο. Είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, Θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό το κομμάτι. Τώρα να το χαρούμε και αξίζουμε συγχαρητήρια σε όλους".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΕΖΕΝΚΟΒ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ