ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ALLWYN

Βεζένκοβ για την άφιξη Χέις-Ντέιβις: “Καλώς ήρθε”

(KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Ο Σάσα Βεζένκοβ τόνισε την ανάγκη συγκέντρωσης και σωστής προετοιμασίας ενόψει του ημιτελικού του Allwyn Final 8, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ με 81-67.

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ με 81-67 και μαζί και την πρόκριση στους ημιτελικούς του Allwyn Final 8 Κυπέλλου Ελλάδας όπου θα αντιμετωπίσει το Μαρούσι.

Ο Σάσα Βεζένκοβ ήταν από τους κορυφαίους για την ομάδα του Πειραιά, ολοκληρώνοντας το ματς με 16 πόντους, 8 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Στις δηλώσεις του μετά τη λήξη, αναφέρθηκε στη δυσκολία του αγώνα και στην απόδοση της ομάδας:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για το ματς με την ΑΕΚ: 

“Όταν χάνεις τρεις point guard ξέρουμε όλοι πόσο δύσκολο είναι. Αξίζουν συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την πορεία της μέχρι τώρα. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε καλή δουλειά και στην άμυνα, δεχθήκαμε μόνο 24 πόντους. Στο δεύτερο ημίχρονο χαλαρώνεις λίγο αυτόματα, αν και δεν θα έπρεπε. Η ΑΕΚ παίζει μπάσκετ και εμείς δεν παίξαμε καλά, αλλά έτσι όπως είναι το Final 8 τελειώνεις τον έναν αγώνα και ξεκινάς αμέσως την προετοιμασία για τον επόμενο”.

Για τον ημιτελικό με το Μαρούσι:

“Πολύς κόσμος θα περίμενε τον Άρη να πάρει το ματς, όμως το Μαρούσι έχει καλούς παίκτες και τον αδικεί η θέση που έχει στη βαθμολογία. Έχει έναν καλό προπονητή και πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, ώστε να βρίσκουμε τον ρυθμό μας και να είμαστε έτοιμοι να πάμε ένα βήμα παραπέρα”.

Όσον αφορά την άφιξη του Νάιτζελ Χέις Ντέιβις:
“Καλώς ήρθε”.

Το Allwyn Final 8 στο Pamestoixima.gr
Το Κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr και η δράση ξεκινάει με μοναδικές ειδικές αγορές & ενισχυμένες αποδόσεις* που μεταφέρουν τη διασκέδαση σε άλλο επίπεδο! Μακροχρόνια στοιχήματα στο Κύπελλο Ελλάδας μπάσκετ, ειδικές αγορές, δυνατότητα  bet builder αλλά την μοναδική προσφορά γνωριμίας με 2 μήνες δωρεάν Cosmote TV γιατί το Pamestoixima.gr είναι ο King of Promos!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ