EUROLEAGUE

Φενέρ: Εκτός για 7-10 ημέρες ο Βέσελι

Ο Βέσελι καρφώνει την μπάλα σε αγώνα του τουρκικού πρωταθλήματος
Ο Βέσελι καρφώνει την μπάλα σε αγώνα του τουρκικού πρωταθλήματος FENERBAHCE BEKO ISTANBUL / TWITTER

Η Φενέρ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από προβλήματα τραυματισμών, με τον Γιαν Βέσελι να μένει εκτός για περίπου 7-10 ημέρες, ενώ αμφίβολος για το ματς με την Αρμάνι (15/12) είναι και ο Λορέντζο Μπράουν.

Η Φενέρ έχει έξι ήττες στα τελευταία επτά παιχνίδια που έχει δώσει σε EuroLeague και τούρκικο πρωτάθλημα, με τον Νάντο Ντε Κολό να επιστρέφει έπειτα από περίπου ένα μήνα απουσίας, αλλά να χάνει ακόμη δύο παίκτες.

Όπως ανακοίνωσε η Φενέρ, ο Τσέχος θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες 7-10 ημέρες, αφού τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της ομάδας του με την Καρσίγιακα (83-79) στον αριστερό μηρό του.

Έτσι, αναμένεται να χάσει τα ματς της διαβολοβδομάδας με Αρμάνι Μιλάνο (15/12) όσο και με Ζάλγκιρις Κάουνας (17/12), ενώ θα εξετασθεί και πάλι για το αν θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στις 23 Δεκεμβρίου.

Μάλιστα, ο Βέσελι δεν είναι ο μόνος που θα απουσιάσει στο παιχνίδι με τους Ιταλούς (15/12), καθώς και ο Λορέντζο Μπράουν ταλαιπωρείται από τραυματισμό στη βουβωνική χώρα και είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με την ομάδα του Έτορε Μεσίνα.

Photo Credits: Fenerbahce Beko Istanbul / Twitter

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ