ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Βασίλης Σπανούλης: Πού θα δείτε την μεγάλη βραδιά του "Kill Bill"

Βασίλης Σπανούλης: Πού θα δείτε την μεγάλη βραδιά του "Kill Bill"
ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η αναμονή τελείωσε για τους φίλους του Ολυμπιακού. Απόψε (17/9, 20:00, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) οι "ερυθρόλευκοι" θα τιμήσουν τον Βασίλη Σπανούλη αποσύροντας την φανέλα του στον φιλικό αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Λίγες ώρες έμειναν ώστε ο Ολυμπιακός να τιμήσει τον Βασίλη Σπανούλη όπως του αξίζει. Όπως του είχε υποσχεθεί: Με μία βραδιά που αναμένεται να μείνει αξέχαστη.

Απόψε (17/9) ο οργανισμός του Ολυμπιακού γιορτάζει. Θα πει το απόλυτο "ευχαριστώ" στον άνθρωπο που άλλαξε την σύγχρονη μπασκετική ιστορία της ομάδας, αποσύροντας στο φιλικό με την Αρμάνι Μιλάνο (20:00, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) την φανέλα με το Νο7.

Η αρχή έγινε με το χθεσινό (16/9) gala προς τιμήν του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ στο οποίο υπήρξε πανδαισία αστέρων, με το μεγαλείο του Βασίλη Σπανούλη να είναι αρκετό ώστε να ενωθεί το ευρωπαϊκό μπάσκετ σε μία φωτογραφία. Απόψε, στο κατάμεστο ΣΕΦ, αναμένεται και η κορύφωση των εκδηλώσεων λατρείας προς τον άνθρωπο που σημάδεψε την ιστορία του μπασκετικού Ολυμπιακού όσο κανένας άλλος.

TAGS ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ